Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA MIRKA GALIĆA

Milanović zaziva treću republiku, a u pravom smislu riječi nije bilo ni prve ni druge

31.03.2024.
u 08:38

Da je republika, Hrvatska bi pripadala svima, a ne samo njima

Komentara 9

PO
podravina
11:34 31.03.2024.

Milanovic politicki otpad, sekundarna sirovina, izaziva u svom bijesu i nemoci KAOS; RAZDOR i netrpeljivost medju narodom, zato mora HITNO reagirati Ustavni sud i DIP, maknuti listu SDPa za koju lobira Milanovic.

DI
dino85
11:32 31.03.2024.

Postoje dva puta, ako već govorimo o trećoj Republici, jedan je Milanovićev onaj fajterski, tome nisam sklon, nekako mi je bliži ovaj Plenkijev put, jer smatram da kao narod tome putu i pripadamo.

PA
PavelHršak
19:48 01.04.2024.

"Hrvatska je naša" U tomu je problem. Nas starije su učili, da su Hrvatsku tlačili, iskorištavali, ne dali joj da pokaže svoje sposobnosti itd. Germani (razni, uglavnom Habsburge "tamničari naroda"), Talijani (uglavnom "prefrigani" Mlečani), Mađari, a današnje naraštaje se uči da su to Srbi, "komunjare" unutarnji i vanjski (premda su ti već izumrli), Europska Unije (u koju smo nakon dugog cendranja ushićeno stupili). Tako smo uvijek imali i imamo razloga opravdavati državotvornu nezrelost. No, ispravno rečeno "Hrvatska je naša", da, već više od 30 godina. Kako to, da je daleko od toga što smo očekivali? Ili, bolje rečeno, da li uopće znamo što smo očekivali? Kakve smo to sposobnosti pokazali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije