Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inauguracija novog rektora
Povratak na članak

Milanović zahvalio Borasu, osvrnuo se na rejting Sveučilišta: 'Ne može, s novcem kojeg imamo, biti bitno bolji'

- Ovdje se i dalje i nadalje uči dobro, temeljna se znanja stječu dobro. Držimo do sebe, cijenimo se, nismo uopće tako loši - istaknuo je predsjednik

Komentari 2

G4
gabi_41
06:45 19.10.2022.

Veliki dio novca koje država daje Sveučilištu na razne se načine legalno otuđi uz ispriku "akademske slobode". Boras je osobno dodao veliki doprinos padu ugleda Sveučilišta. I dalje postoje mnoga izvrsna mjesta i izvrsni profesori na Sveučilištu ali to je usprkos naporima Borasa i Senata Sveučilišta da kao prioritet sebi osiguraju novac i privilegije.

VL
TM
trade_mark
15:20 18.10.2022.

čuj ti ovog podbuhlog: s novcem kojeg imamo ne možemo biti bitno bolji. boras je kriminalčina u klasi bandića i hadezea, a ovaj mu podilazi i opravdava njegovu nesposobnost. gadljivo da gadljivije ne može biti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.