Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crobarometar

Milanović stoji lošije od Kosor i Sanadera, podupire ga samo 37 posto građana!

crobarometar
Foto: NovaTV
1/10
25.11.2013.
u 19:37

Usporedimo li isto razdoblje na vlasti, Milanović stoji lošije od Jadranke Kosor koja je na početku mandata imala potporu 42 posto građana i Ive Sanadera kojeg je 2006. godine podupiralo 54 posto građana

Premijera Zorana Milanovića u listopadu je podupiralo 37 posto građana, dva posto više nego prošlog mjeseca, dok je potpora njegova konkurenta Tomislava Karamarka u padu i iznosi 19 posto. Pokazao je to zadnji CROBAROMETAR koji objavljuje Dnevnik Nove TV i koji nije obuhvatilo događaje iz Vukovara.

Usporedimo li isto razdoblje na vlasti, Milanović stoji lošije od Jadranke Kosor koja je na početku mandata imala potporu 42 posto građana i Ive Sanadera kojeg je 2006. godine podupiralo 54 posto građana. No kriza tada nije postojala. Unatoč sve većim podjelama unutar SDP-a Zorana Milanovića i dalje podupire čak 87 posto birača SDP-a. Tomislava Karamarka podupire 59 posto HDZ-ovih birača.

Potpora i dalje ne pada predsjedniku Ivi Josipoviću kojeg podržava 78 posto birača. Slijede ga predsjednik Sabora Josip Leko s potporom od 53 posto te Dragutin Lesar i Vesna Pusić sa 50 posto potpore.

>>Novo istraživanje: I SDP i HDZ stabilno

Komentara 32

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
20:09 25.11.2013.

ipak me jako čudi kako josipović nema 22.000.000% podrške !

Avatar EVERYBODY GET UP
EVERYBODY GET UP
19:51 25.11.2013.

tko vjeruje u ovo? ovo je najimbecilniji vic koji sam čuo ! jedan ima 80+%, a drugi skoro 40%??????? hahahhahahahahhaa....i onda ih izbace sa komemoracije ! ovakvu propagandu niti goebels nije prodavao !

Avatar EVERYBODY GET UP
EVERYBODY GET UP
20:02 25.11.2013.

jaca...iako ne smijem reći što mislim...kao demokracija je na djelu....je za ovog samoprozvanog nobelovca...leonardo da vinci ovaj koji ima 37%....osobno ne poznam niti jednu osobu koja ga podržava, je elita zato jer on tako kaže! nije on elita po djelima....on....on je elita po deklaraciji. molim svu djecu ubojica i krvnika svo naroda da se slobodno osjećaju elitnima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije