Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET ŽELJKE CVIJANOVIĆ
Povratak na članak

Milanović: Srpska manjina bira predstavnike u Sabor. Tako treba i u BiH, samo Hrvati nisu manjina

"Gospodin Komšić nije predstavnik Hrvata, oni bi trebali imati svog predstavnika", istaknuo je Zoran Milanović

Komentari 14

FR
Frapin
14:52 16.03.2023.

Šta ova traži u RH a Zoka je primio kao sestricu još fali da je povela i onog njihovog predsjednika buzdovana

VL
CR
crocro
15:18 16.03.2023.

Kada bi ova gospođa bila samo u nizu, ne bih rekao ništa. tj. kada bi u posjet našem predsjedniku u Hrvatsku došli predsjednici najvažnijih država članica EU, pa onda u nekom međuprostoru i ova gospođa, to bi bilo razumljivo i prihvatljivo. Ali u Hrvatsku ne dolaze predsjednici europskih država (osim na kapaljku), a naš se predsjednik uglavnom susreće s predstavnicima država koje uglavnom nisu članice EU. Naravno da se kontakti i s tim državama važni, ali puno bi mi draže bilo da smo u češćem kontaktu s našim europskim saveznicama, kojih gotovo da i nema u kojim susretima sudjeluje i naš predsjednik, osim na kapaljku. Samo me zanima odgovor zašto naš predsjednik učestalije na prima europske predstvanike ili da on bude pozivan u značajnije europske države od tamošnjih predsjednika.

VL
SR
sršen
17:26 16.03.2023.

Nije primio premijerku Danske, nije primio predsjednicu američkog Kongresa, izrugivao se sa finskom premijerkom, ali zato Miloradovu ađutanticu sa svim počastima i kako dolikuje.

VL
SI
sigmundfreud
14:06 16.03.2023.

Hrvati su konstituvni narod u BIH samo formalno, stvarna su manjina iz dva osnovna razloga. Prvi je u tome što nemaju svoj entitet nego ga dijele s većinskim Bošnjacima kojih je daleko više. Drugi je u tome što be-ha Hrvatii NE ŽELE živjeti u BIH, nego u RH i zemljama EU. U Bosni žele provesti godišnji odmor i mirovinu. Nema tu života. Gotovo je.

VL
Avatar Krabat
Krabat
13:50 16.03.2023.

nekak se nebrem sjetiti, kolko ono ima predstavnika Hrvata u srbijanskom saboru?, toliko te manjine treba i u našem saboru biti.

VL
DU
Deleted user
14:31 16.03.2023.

Ne radi se o narodima nego o - vjerama. Isti narod - katolici, pravoslavni i muslimani. Nacionalne manjine su - Cesi, talijani, albanci, itd. Ovo sto se radi povijesno nije opravdano, dzabe vam snovi o vasoj ”svetinji” Ma kako je zvali. Umjesto stida - ponos!?

VL
DU
Deleted user
14:29 16.03.2023.

Ma da. Čemu brisanje

VL
DU
Deleted user
14:33 16.03.2023.

Zapad ne samo da podstice separatizam, nego ga i opravdava i uvodi u zakonske tokove.Bogu hvala za Rusiju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.