Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'šokiran sam'
Povratak na članak

Milanović: Osnivači i najbliži suradnici HDZ-a prokazani su kao udbaški egzekutori

– Ako je to istina, ti ljudi dobili su najblažu moguću kaznu koju su mogli dobiti – rekao je Milanović

Komentari 304

BK
branko-kockica
11:53 03.08.2016.

Ova izjava djeluje kao Alex Braun na tegli extasyja. Koji je genijalac savjetovao Milanoviću da se ovako provali? Ili je to bio osobno on, moglo bi biti da je ovo sve samostalno smislio. Milanoviću, nije li i tvoj tatica isto tako u adekvatno vrijeme bio u HDZ-u, dok je u još adekvatnije vrijeme bio visokopozicionirani funkcioner u CK SKH, dapače bio je šef kabineta osobe, da ga sad ne imenujemo, koji je bio na čelu egzekucijskog partijskog tijela?

VL
TR
Truman
11:52 03.08.2016.

Rosavi samo zaboravio da je on sa rukama i nogama branio izrucenje ovih Udbasa.Sada i njegov tatica sprema kofere za Italiju obitelj Sevo

VL
U1
ursus_1212
11:53 03.08.2016.

Zna se tko je bio nalogodavac, a to je komunistička partija čiji je direktni nasljednik sdp.

VL
XD
xdm45
11:55 03.08.2016.

Haha kako okreće pilu naopako licemjer, a on ih nije htio izručiti.

VL
NE
nepenthe
11:51 03.08.2016.

A tko je promjenom zakona pokušao spasiti te iste za koje se sad čudi ko pura dre.u?! Svi ste vi isti...pljuc

VL
BK
branko-kockica
11:55 03.08.2016.

E, sad, Milanović nije uspio zaštititi svoju subraću udbaše, iako je dao sve od sebe. Dva puta je mijenjao zakon, pokrenuo je izmjene Ustava, žrtvovao je Mladena Bajića, nametnuo je Hrvatskoj čak i sankcije zbog kojih do danas nismo ušli u šengensku zonu. Ali nije uspio. A braća udbaši ne praštaju. Baš me zanima što će se sada dogoditi.

VL
Avatar Zoroosvetnik
Zoroosvetnik
11:56 03.08.2016.

Kakav samo obraz ima ovaj politički hoštloper, pa svi znamo što je sve pokušao napraviti sa "lex perković" da bi zaštitio i prikrio zločine nad Hrvatskom i Hrvatskim narodom!

VL
ZO
zoom
11:58 03.08.2016.

može li drug zoka pasti niže od ovoga?!? svi bi rekli da ne može, ali od njega nas više ništa ne može iznenaditi! fuj

VL
AB
abendblatt
11:58 03.08.2016.

Milanovicu, ne sprdaj se sebom samim, TI si bio njihov zastitnik pokusajem Lex Perkovic, sad pokusavas skupiti jeftine poene, oni su komunisticki prebjezi u HDZ sa ciljom unistenja i diframacije Hrvatske.

VL
PR
pravica
12:04 03.08.2016.

To je nepopravljivi Zoran Milanović. ...umjesto da objasni zašto je sabotirao izručenje i sramotio Hrvatsku on se hvata HDZ-a. Maske padaju, a ZM bi bilo najbolje da se povuče iz politike i tako pomogne SDP-u i RH

VL
Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:58 03.08.2016.

Milanovic ovako primitivnim izjavama gubi tisuce biraca, a i tuzno je da u njegovoj partiji nitko ne shvaca da sa njime na celu nema pobjede na izborima!

VL
GE
genex
12:05 03.08.2016.

..imaš pravo milanoviću..hdz je naručio likvidaciju đurekovića i ostalih hrvatskih emigranata...ovo je samo dokaz da si nula od čovjeka i da nemaš savijesti.ova tvoja izjava pokazuje i koliko podcijenjuješ inteligenciju hrvatskog čovjeka i jeftinim spinovima bacaš crnilo..dobro znaj da je ovo početak lavine,ako ste mislili da ste likvidacijom karamarka zaustavili kustraciju,varaš se..možda ste malo opuštenije jer znate da ste uništili veliki dio arhiva (u kojima ti je vjerojatno spomenut i tatica) ali možda jednog dana u srbiji bude neka demokratska vlast koja će vratiti kopije..mislim da mnogi tvoji poslije ovoga neće baš mirno spavati...lavina samo što nije krenula.

VL
Avatar Jana
Jana
12:02 03.08.2016.

WIKI : Predsjednik Vlade Zoran Milanović 13. lipnja dostavio je prijedlog izmjene ZoPSEU-a predsjedniku Sabora, kojim bi se spriječilo izručenje Perkovića. Dana 26. lipnja situaciju oko Lex Perković pogoršala je i vijest da je njemačka kancelarka Angela Merkel otkazala dolazakak na proslavu ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Ovakav njezin postupak objašnjen je kao poruka službenom Zagrebu zbog ograničavanja Lex Perković.[21] Ovaj događaj izazvao je burnu raspravu u Saboru. Bivši HDZ-ov ministar vanjskih poslova, GORDAN JANDROKOVIĆ izjavio je tog dana da je "osramoćena (je) Republika Hrvatska sada kada ulazi u Europsku uniju." Dodao je da je nedolaskom Merkel Hrvatska vlada dobila jasnu poruku te zamjerio Vladi "DA NE PRIZNAJE I DA NE ŽELI PRIHVATITI DA JE U VRIJEME KOMUNIZMA BILO ZLOČINA." Sada se Milanće čudi a dobro je znao koga i što brani.

VL
NO
Noštromo
12:08 03.08.2016.

Evo prilike Milanoviću da kaže, što misli o suđenju u Njemačkoj. Jer sudac je rekao, do ovog procesa pred ovim sudom je došlo samo zato jer se to prije toga nije dogodilo u Hrvatskoj. Dobro zna ovaj narod tko je bio protiv izručenja.

VL
GR
gregory
12:01 03.08.2016.

Ovaj iz dana u dan pokazuje sve veću beskrupuloznost. Perković nikada nije bio među osnivačima HDZ-a niti prijatelj niti suradnik Tuđmana. U vrijeme dok je SDP napuštao sabornicu dok se donosila Deklaracija o nezavisnosti RH, Perković se pokušavao prišiti novoj vlasti kako bi se spasio moguće istrage, postavljen je za savjetnika Gojka Šuška, kasnije Miroslava Tuđmana jer drugih obavještajaca ova država nije imala u to vrijeme, dakle iz nužde a ne želje. Sudac je rekao da hrvatske vlasti (SDP) nisu surađivale sa sudom niti su u potpunosti otvorile famozne Arhive, što je pitanje na koje bi Muljanović trebao dati odgovor. Zašto se Arhiv ne smije otvoriti, Zorane?

VL
Avatar BraBar
BraBar
12:02 03.08.2016.

Reče i ostade živ. Sve podređuje izborima. Ni riječi o ubojicama i ubijenima. Sramota čovjeka, kukavica. Spreman sve izdati, pa i Mustača i Perkovića, za dolazak na vlast.

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:07 03.08.2016.

kako jadan pokuušaj spina od zokija i partije... a tko je ono štitio do zadnjega dana, pa i pod cijenu da se osramoti Hrvatka samo dva dana prije ulaska u EU?... sad se pravimo blesavi... i mesić je bio u hdz-u, to ne znači da nije smeće komu.nističko

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:17 03.08.2016.

Kokainko i njegovi cetnici (vodstvo te stranke su vecinski manjinski srbi kojih u drzavi ima 4% a u SDP vodstvu 48%)

VL
CU
cungalunga
12:03 03.08.2016.

Zmijsko oko je totalno poludilo, ovaj stvarno nije normalan

VL
DU
Deleted user
11:57 03.08.2016.

Hvala Franji što je king kongu Milanoviću razbio zločinačku jugoslaviju

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.