Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Vukovaru

Milanović: SOA se ne bavi bontonom i protokolom

milanovic
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.11.2013.
u 13:59

U Vukovaru, po mom mišljenju, nije prekršen ni jedan zakon, rekao je Milanović

Slobodna Dalmacija piše kako su obavještajci Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA) znali da Stožer za obranu hrvatskog Vukovara priprema blokadu kolone s predstavnicima državnog vrha, ali da o tome nisu obavijestili predsjednike Republike, Vlade i Sabora uoči njihova dolaska u Vukovar.

Novinari su za komentar zamolili premijera Zorana Milanovića koji boravi na summitu u Vilniusu.

– Ne mogu to komentirati. Dakle, rekao sam već da se SOA ne bavi bontonom i protokolom. U Vukovaru, po mom mišljenju, nije prekršen ni jedan zakon. Sve  će to netko htjeti zloupotrijebiti. To su ozbiljne stvari. Posao SOA-e je prije svega da se bavi vanjskim aspektima ugroze, strateškim stvarima, a ne onime što sam ja nazvao sitnim, prljavim, prizemnim političkim igrama. To po meni načelno nije posao SOA-e, rekao je premijer Zoran Milanović.

>> U pokušaju državnog udara sudjelovali su neki zastupnici

Ključne riječi

Komentara 7

JU
juragladni
14:30 29.11.2013.

Samo me zanima tko je Josipoviću napunio glavu da bi se SOA time trebala baviti. Možda njegov savjetnik za sigurnost Aleksandar P?

Avatar RUN.FAST.RUN.FAR
RUN.FAST.RUN.FAR
14:51 29.11.2013.

kaj sad? kaj je javno rekao josipoviću da opet nema blage veze sa vezom? nekak mi se čini da je josipović još veći i gori falšić od milanovića. čudi me da nije i astronaut.....ali očito, nije bilo mašte u malomlom ivi, pa mu niti ćaća nije dejstvovao i za tu diplomu !

Avatar comparator
comparator
15:14 29.11.2013.

Predsjednik Josipović bi rado hapsio Milanović pak zna da je izgubio popularnost pa se ne želi konfrontirati a ministar policije koliko vidim hapsi novinare koji su navodno dilali kokain ili neku drogu a bili su otvoreno kritizerski nastrojeni protiv vlasti . Prvo ,mislim da se vlast nesmije služiti podmetanjem dokaznih materijala i da ni u kom slučaju nesmije gušiti demokraciju kao što se ova vlast trudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije