Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Milanović: Snosim dio odgovorosti za Bandića, nisam htio voditi obračun

zoran milanović
Arhiva VL
06.11.2009.
u 19:41

Na dvije konvencije stranke sam ga pobijedio, a nikad se nisam hvalio s tim. Kritike prihvaćam, ali ne od onih koji ni o čemu nemaju mišljenje ni ideologiju - izjavio je šef SDP-a.

Milan Bandić odabrao je svoj put, pokušava pobjeći, a to mu neće uspjeti. Ivo Josipović će dobiti izbore, jer je najveći borac protiv korupcije, a u svijetu najveći ambasador. Bandića ne vidim na tom mjestu. Snosim dio odgovornosti za Bandića, nisam htio voditi obračun u stranci. U ovoj situaciji ja ne mogu više ništa - izjavio je šef SDP-a Zoran Milanović u središnjem dnevniku HTV-a.

- SDP-ovim biračima i svim biračima u Hrvatskoj poručujem pamet u glavu jer takva praksa nije dobra jer se ovdje ne radi ni o kakvom sukobu - rekao je aludirajući na glas za Bandića kao budućeg predsjednika Hrvatske.

Na pitanje kako je Bandić izjavio da je Milanović neodlučan političar, odgovorio je da je "zgodno da to dolazi od čovjeka koji nema stajalište ni o čemu. Na dvije konvencije stranke sam ga pobijedio, a nikad se nisam hvalio s tim. Kritike prihvaćam, ali ne od onih koji ni o čemu nemaju mišljenje ni ideologiju".
 
Komentirao je i odlazak Ivice Pančića u Bandićev predsjednički stožer te traženje njegove ostavke kratko rekavši "Ja mu želim puno sreće u stožeru Milana Bandića".

- SDP je najveća i najjača hrvatska stranka. U ovom trenu dobili bi izbore s koalicijom - rekao je Milanović dodavši kako će i dalje imati konjske živce.
- Želim da zemlja krene putom zakona. Ovaj narod je gladan poštenja. U pola dana skupili smo 10 tisuća potpisa za Ivu Josipovića, uvjeren sam da će pobijediti - zaključio je.

Ključne riječi

Komentara 104

Avatar punkufer
punkufer
13:00 07.11.2009.

Zoki se uplašio Bandića!

PI
Pippo9
21:00 07.11.2009.

sdp je stranka u raspadu...nekada druga stranka u Hrvatskoj po snazi danas je postala predmet sprdnje i ismijavanja

VO
vojnik
20:03 06.11.2009.

ne trebate se svađati jer će miro tuđman biti predsjednik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije