Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apostolska nuncijatura

Milanović se upisao u knjigu žalosti povodom smrti pape Benedikta XVI.

Foto: Ured predsjednika
1/4
04.01.2023.
u 13:34

Nakon upisivanja u knjigu žalosti, predsjednik Milanović razgovarao je u Apostolskoj nuncijaturi s apostolskim nuncijem nadbiskupom Giorgiom Linguaom, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

Predsjednik Republike Zoran Milanović upisao se u srijedu u knjigu žalosti povodom smrti Njegove Svetosti pape emeritusa Benedikta XVI. koja je otvorena u Apostolskoj nuncijaturi u Zagrebu.

Nakon upisivanja u knjigu žalosti, predsjednik Milanović razgovarao je u Apostolskoj nuncijaturi s apostolskim nuncijem nadbiskupom Giorgiom Linguaom, izvijestili su iz Ureda predsjednika.

Foto: Ured predsjednika

 

Papa u miru Benedikt XVI. umro je 31. prosinca u samostanu Mater Ecclesiae u Vatikanu u 95. godini života. Sprovod pape bit će 5. siječnja 2023. na Trgu svetog Petra, a obred će predvoditi Sveti Otac papa Franjo.

Povodom smrti pape u miru Benedikta XVI. predsjednik Milanović ranije je uputio i sućut Njegovoj Svetosti papi Franji.

Uz predsjednika Milanovića, na susretu s apostolskim nuncijem nadbiskupom Giorgiom Linguaom bio je savjetnik Predsjednika Republike za vanjsku i europsku politiku Neven Pelicarić, stoji u priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar barba_barba
barba_barba
15:16 04.01.2023.

Još če se dati i krstiti, on i šnitica u tandemu a obred če biti kod fra Mire Bulja

DU
Deleted user
18:59 04.01.2023.

Stanuje u Krajiškoj ulici 200 m od crkve Sv. Blaž u Prilazu Baruna Filkpovića. Bio u crkvi nikad ni on ni familija. Toliko o licemjerju.

PR
prahrvat
14:26 04.01.2023.

veliki je to krstjanin, sigurno je nešto iz srdca sročio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije