Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MILANOVIĆ:
Povratak na članak

'Plenković je htio odvojeni protokol da međedi ne pokupe koronu. On je nilski konj, a ja orao'

– Odbijen je i prijedlog o zajedničkom vijencu, izgovor su bile epidemiološke mjere, valjda da međedi ne pokupe koronu – kazao je predsjednik Zoran Milanović.

Komentari 74

Avatar Caroline
Caroline
10:36 31.03.2021.

Dosad smo ismijavali Plenkovićevo prozirno izbjegavanje nošenja puške zbog anemije, a sad nam je napokon i ZM taj erudit dubokih misli koji nam u svojim facebook objavama tumači odbojnost prema klajnburgerskoj rutini, analizira silogističke strukture, epigonstvo… objasnio da za vrijeme Domovinskog rata nije uzeo pušku jer je bio orao zbunjen događanjima u Hrvatskoj. Nesposoban shvatiti što ti tenkovi JNA rade u RH ipak je uspio zaključiti da je puno pametnije biti na sigurnom i koračati malen ispod zvijezda ili prosto seljački biti -klajnburger 😊 p.s. s obzirom da je i u diplomaciji propao dobro smo i prošli što nas takvi nisu branili u DR

VL
Avatar Bleiburg_1945
Bleiburg_1945
11:40 31.03.2021.

Ovaj čovjek na današnji dan, dan pogibije Josipa Jovića, 99% vremena drži litanije o samom sebi i vrijeđa druge, umjesto da se dostojanstveno ponaša na tom svetom mjestu. Ovaj čovjek je obična sramota i dvolično z.lo, a usput i udb.aški sin. čija vlada je napravila nemjerljivu štetu Hrvatskoj. Isto tako i njegove afere.

VL
MI
Milas
11:40 31.03.2021.

Ako malo analizirate poruke ZM onda vidite da on priznaje da je Pupovcu omogucio bogacenje pa je naravno, ocekivao odanost do groba. Eh, zato je bijesan kad je ta odanost izostala. Pa kaze dalje ZM da Pupovac ima kucu kakvuakvu on, ZM, nema, sto dalje znaci da, kad bi ZM imao kucerinu vecu od Pupovceve onda bi bio prema Pupovcu tolerantniji, jasno. I Pupovac i ZM su teske stetocine u HR a ZM nije orao nego ljenjivac i to iznimno odvratan lenjjivac.

VL
Avatar Caroline
Caroline
10:41 31.03.2021.

A glede čišćenja ribetine koja mu ne smrdi ako je kusa u tajnim privatnim klubovima s likovima osumjničenim za korupciju (USKOK drži fige da se i predsjednikov intimus Kovačević zamjeri ZM pa da ga ovaj otkuca), jasno je zašto se ZM toliko trudi objasniti da je Pupovac falsificirao njegove poruke jer zna da njegovi fanovi „ care prskaj“ nisu svladali osnove čitanja s razumijevanjem, pa ne mogu i bez datuma na temelju samog sadržaja poruka koje je poslao Pupovcu shvatiti da su poslane a posteriori. Zato mu sarkastično piše „Bravo Milorade, srami se bijedniče!“. Razočaran jer smatra da je za vrijeme premijerskog mandata kupio njegovu odanost darovanim nekretninama i mjestom promatrača u EP, a prema sumnjivo stečenoj imovini Pupovca bio je indolentan dok ga ovaj nije odbio. Toliko o ZM i borbi protiv korupcije i anomalija u društvu 😊

VL
Avatar southman
southman
10:46 31.03.2021.

Orlovi su sa lijeve strane Drine. Zato si se takvim i proglasio !

VL
BB
branimir.bauer.9
11:14 31.03.2021.

Psihijatri! Zar nije vrijeme da nastupite?

VL
LI
linkser2
11:40 31.03.2021.

Ovaj nije pregledan!!!

VL
Avatar Knez_Pavle
Knez_Pavle
10:50 31.03.2021.

Ovaj vaš predsednik ne prestaje da uveseljava narod.

VL
RE
reborn
10:40 31.03.2021.

Tragična pogibija Josipa Jovića na Plitvicama je bila uvod u godine patnje, terora, ali i ponosa i slave. S obzirom na Milanovićevo ranije sramotno ponašanje u sličnim prigodama gdje je branitelje deplasirano izjednačavao sa propalim ideologijama i totalitarizmom, razumijem Plenkovića što ga je htio izbjeći.

VL
Avatar Malazan
Malazan
11:22 31.03.2021.

Bilo bi dobro da sredi misli prije nego krene u "rafalnu paljbu". Orao?! Nit Orao nit Kopao, a predsjednik.

VL
PV
prcko.vita
11:22 31.03.2021.

Zašto ovakvi ljudi nisu u psihijatriji? Vidite koliko nam je važno i koliko nam fali kvalitetno zdravstvo.

VL
Avatar Bleiburg_1945
Bleiburg_1945
10:28 31.03.2021.

Predsjedniče Milanoviću, vi ste sramota za Hrvatsku državu! Na današnji dan nije prilično ubacivati sebe u kontekst svega, i to na tako vulgaran i jadan način.

VL
BK
Branimir Krešimir
11:07 31.03.2021.

Njihovo prepucavanje ne služi nikome.Da želi napraviti nešto pametno za nas,govorio bi o potrebi promjene ovog nakaradnoga izbornog zakona ,i o drugim velikim problemima,ali to njemu ovako paše.

VL
Avatar Scheweningen
Scheweningen
10:51 31.03.2021.

Sa ovakvim tipovima nikakav protokol nema smisla

VL
Avatar mofo
mofo
11:27 31.03.2021.

Evo sad znam sto znaci kad nam je zdravstvo pred propašću...

VL
DU
Deleted user
11:29 31.03.2021.

Traži se slobodan krevet za ovog Milančeta u ludnici - hitno

VL
RO
Roko
11:53 31.03.2021.

Gdje li je to naš predsjednik gledao što se događalo na Plitvicama. U Hrvatskoj, ili.......?

VL
LO
loui
12:34 31.03.2021.

Moj dedo je bio na Bleiburgu i pobjegao u šumu kod Kerestinca kad su ih vraćali i skrivao se 3 godine po šumama bosne sa još dvadesetak hrvatskih bojovnika i predali se 48 i nisu ih ubili živio je dugo čak je dočekao Hrvatsku i plakao je kad je došao Tuđman i mahao hrvatskom zastavom mi smo bosanski hrvati, kad su prolazili u četveroredu kroz zagorje zagorci su mu davali kruh sa masti, on daje sat za šnitu kruha a ovaj zagorac veli ma kakav sat momčino uzimaj dok nisu vidili partizani na konju naredo na dasku puno šnita kruha sa masti iza ograde(šiljaka) i kaže nosite dok nevide

VL
K0
Konjina2.0
11:43 31.03.2021.

lik poludio totalno

VL
MK
MKinkognito60
11:36 31.03.2021.

Imamo jako kratko sijećanje, sjetimo se spomena Vukovara, kakav je tada bio protokol nešto se ne mogu sjetiti zajedničkog polaganja vijenca. Rekao je neće više na facebook-u, naravno tržit će prilike kako bi to izgovorio u mikrofon. 81 zastupnik za njegovu vladu naravno u KUKURIKU koaliciji u koj je trebalo platiti hirova koalicijskih partnera. IDS-u Uljanikove garancije, Uljanik koji je umalo potopio i 3.Maj. Uljanik potonuo ali koalicijski partneri pokupovali cijela selo i imaju svoja poduzeća koja zarađuju na račun države radi Uljanikovih grancija. Zbog na silu izmjenjenih ugovora koncesionarima na ceste danas je nemoguće voziti sa jednim ENC-om po svim Hrvatskim autoputevima i još moramo koncesionaru plaćati odštetu zbog manjeg prometa. Ima tih bisera koji će se plaćati još dugo godina jer se na veliko pričalo kako su kao ispravljeni ugovori pa su povljniji a zapravo su postali vreće bez dna. Milanović i njegovi saveznici imaju legitiman cilj, doći na vlast ali to rade na način koji previše košta Hrvatsku i na štetu građanja. Očistit pravosudni sustav ne znači postaviti svoje kadrove koji će goniti i suditi samo jedne nego tako da gone i sude sve koji to zaslužuju. Odlazi garnitura izrasla iz sjemena komunističkog režima pa treba osigurati novi lojalni naraštaj. Koliko je mržnje izrečeno u zadnjih godinu dana nije izrečeneo od 1939 pa do prije godinu dana.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.