Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAISKRILO U HRVATSKOM PARLAMENTU OKO ARBITRAŽNOG SPORAZUMA
Povratak na članak

Milanović: Ova Vlada ne štiti hrvatske interese

Milanović je optužio Vladu da nije učinila ništa da zaštiti hrvatske interese, te da je Sporazum o arbitraži povoljniji za Sloveniju. Kosor mu je uzvratila da dezinformira javnost.

Komentari 40

AP
ApoloniDafne
03:58 24.11.2009.

Uloga svake socijaldemokratske stranke jeste u suštini,beskompromisna borba za prava onih ,koji žive od svoga rada. Socijaldemokracija mora po svojoj ideologijskoj esenciji biti bitiantikomunistička ( ne naravno iracionalno! ) i borac za osnovna ljudska prava. Što radite gospodine predsjedniče SDP-aDP-a kada radnici protestiraju i budu zaustavljeni pred najslavnijim trgom našega stolnoga grada, Trgom Svetoga Marka! Gdje ste Vi ,gospodine predsjedniče lijevoga centra,kada oni koji su lišeni osnovnih Ustavnih prava, prava na rad i pravednu nadnicu ,mirno dolaze još uvijek moliti za svoja prava? A gdje će te biti kada Hrvati pokažu onu snagu , koju stvarno imaju?

VL
LD
ldraskic
12:45 20.11.2009.

ok stoji ali me smeta politiziranje na ovome kao partiji je stalo do interesa ,da im je stvarno stalo bili bi protiv a ne suzdržani.

VL
PR
Protivcenzure
10:55 20.11.2009.

kosor ne štiti interese zemlje. nastavila je politiku od sanadera i pristaje na sve zahtjeve i sve ucjene. nažalost vidimo da niti oporba nije puno drugačija....

VL
OB
-obrisani-
12:03 20.11.2009.

Ovi iz HDZ bi i rođenu mater prodali a dali bi i cijelu hrvatsku samo da zadrže fotelje,tonemo li tonemo a ja svaki dan vidim sve više ljudi kako traže boce po kontejnerima u gradu,šta to je budućnost hrvatskog naroda -Kopanje po kontejnerima daj se narode probudi više!

VL
LD
ldraskic
12:06 20.11.2009.

A koja nam je alternativa ,oni koji su vec prije osam godina potpisali još gori sporazum,oni čije je poimanje pravde pisanje optužnica protiv naših generala.

VL
RA
rackizel
13:45 20.11.2009.

Trči kokot za kokoškom. Druge kokoši gledaju pa pitaju onu koja bježi - zašto ne čučneš i tako će te naguziti? Ona im odgovori - da ne mislite da sam kurva. Tako se ponaša i ova sa slike uz tekst.. Lijevo jaje pita desno jaje - što će ovaj ku.. među nama? Pogledajte sliku. Ovo će admin obrisati, ali, imam kopiju.

VL
WE
webber17
14:36 20.11.2009.

Neznam kako taj Milanović nema barem malo srama... Neka prvo počisti u svojem dvorištu,pa može tek onda nekome soliti pamet... I onda bi takva osoba željela voditi državu...

VL
WE
webber17
15:31 20.11.2009.

Milanoviću,prvo sredi svoju smrljivu stranku da radisve kako treba pa tek onda nekome drugome pametuj.... Stravaaa___

VL
WE
webber17
16:56 20.11.2009.

Neznam kako taj Milanović nema barem malo srama... Neka prvo počisti u svojem dvorištu,pa može tek onda nekome soliti pamet... I onda bi takva osoba željela voditi državu... Stravaaaa...

VL
OB
-obrisani-
19:54 20.11.2009.

.MILANOVIC..ne pravi budalu od sebe. gubis svaki kredalibitet, jadnice.......zasto nisi dao glas ..PROTIV.... ..sad je kasno..nista nista bolji od JACE.....ista ste nesposobna banda,, jedno jato..,,!!!!!

VL
WE
webber17
19:02 20.11.2009.

Milanoviću,prvo sredi svoju smrdljivu stranku da radisve kako treba pa tek onda nekome drugome pametuj.... Stravaaa...

VL
LU
Lujo123
19:18 20.11.2009.

Sere li sere ovaj dečec. Pa zakaj nije glasoval protiv ovog izdajničkog sporazuma ak mu je jasno da je izdajnički i da RH gubi teritorij. Pa kaj bi u tom mutežu trebalo pisati da bi milanović glasoval protiv? Ovaj stvarno ne zna ko mu nosi glavu! Ovaj put je usro motku do kraja i više u politici ne znači ništa!!

VL
BL
Blackwater
19:20 20.11.2009.

Joj kaj ta kenja...Pa što nije glasao protiv sporazuma? I on je dvoličan, ista Kosorica, svi lijepo govore a tvrdo kenjaju...

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
10:34 21.11.2009.

ono što je Buljubašić bijo u hdz-u to je Milanović sada u oporbi-tu je,prima plaću i beskoristan je. Priča samo ljepe stvari a kada treba reagirati povuče se, stranci mu šalju papiriće na kojima piše šta mora,konzultacije sa strancima -štaa će nam takav čovjek,oporba i vođe sindikata samo čekaju da se zubima uhvate i uđu u Sabor ili Vladu a onda nastavak zaduživanja i prodaje HR . Milanović isto kao i carica Jaca nezna kuda i kako dalje-bitno im je samo da \"oni\"drugi ne budu na vlasti-ili da budu što kraće a rasprodaja HR traje.Bolje bi mu bilo da uzgaja kalifornijske gliste ili puževe-svi bi znali na čemu smo.

VL
ĐK
đoko_krstaš
01:41 21.11.2009.

Milane daj šuti, tebi šalju jewropski emisari papirič u Sabor kako češ glasovati, a onda te zovu u centralu da ti daju instrukcije kako češ postupati po zapovjedi odozgo, it i ko fol faca neovisna, slušaš kao i Jadranka vladare i slušat če ih bilo tko bio hehehe

VL
Avatar punkufer
punkufer
14:15 22.11.2009.

Milanović i njegovo papagajsko ponavljanje - ja ću biti premijer, a ova Vlada ne valja. SDP će preko noći riješiti sve probleme na svijetu, a Kosorica je nesposobna. Ja sam mudar, lijep i pametan, a HDZ ne valja. Mi u u SDP-u smo dobri drugovi, a ovi u Vladi su lopovi. Ja sam najsposobniji i najpametniji, nema veze što to nitko osim mene ne misli, a ova Vlada je nesposobna... Da nije tužno bilo bi smiješno.

VL
CA
calif
11:39 20.11.2009.

umjesto kenjanja trebao je izjaviti da je on protiv tog dogovora i da bu glaso protiv. hadezeovce uopće ne zanima sadržaj između, nego samo da li bu prošlo onak kako su si zamislili ili ne. za prolaz su u stanjuju lagat, krast, ubijat, seksualno pervertirat i prodat sve, ali oni nisu nikad krivi za nikaj. zato je milanko zajeb pristati na njihovu igru, ali onda nekaj pričati jer to njih ne zanima.

VL
OB
-obrisani-
11:47 20.11.2009.

Ovo je još uvjek Sanaderova vlada i na vlasti je njegov tim koji nas je vodio u 5 brzini a svi smo zbog toga otišli još više kvragu.Dok je ova vlada na vlasti ovdje neće bit kruha,već godinama nema pozitivnihh stvari i tonemo sve više i više!

VL
BA
baraskada
11:48 20.11.2009.

nisu samo HDZovci na to spremni...nažalost. ova Jca uopće ne odgovara konkretno na pitanja, već govori o onome čega na papiru nema .... more je kopno

VL
ZA
Zagrebas
12:15 20.11.2009.

SDP svinje, ako Vlada ne stiti hrvatske interese zasto ih podrzavate? Znaci li to onda da ni vi ne stitite hrvatske interese? Normalno da znaci, posve ste jednaki kao HDZ, vi ste imali Racan-Drnovsek, ovi imaju \"arbitrazu\". HDZ=SDP=izdajnici

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.