Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Australiji

Milanović o presudi: Ne želim nikome zlo, sud neka odluči svoje

Zoran Milanović
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
11.03.2014.
u 13:15

Ne želim nikome zlo, sud neka odluči svoje, dojmovi u javnosti ostaju, vidjet ćemo na kraju što će presuditi, očito će biti žalbi, rekao je Milanović

Predsjednik Vlade Zoran Milanović danas se u Canberri, na zahtjev novinara, osvrnuo na nepravomoćnu presudu u slučaju Fimi media:

– Samo zbog interesa medija komentirat ću nepravomoćnu presudu. Ne želim nikome zlo, sud neka odluči svoje, dojmovi u javnosti ostaju, vidjet ćemo na kraju što će presuditi, očito će biti žalbi, u drugom stupnju Vrhovni sud Republike Hrvatske, a onda možda mogu detaljnije komentirati. Ali ovo nam sve skupa kao društvu ne čini dobro i pitanje je jesmo li nakon ovoga bolji ljudi i bolje društvo – rekao je premijer.

>> Najveća kazna za Sanadera je što je oduzimanjem imovine kažnjena i čitava njegova obitelj

>> 'Stranku ne možemo proglašavati lopovskom. Žalit ćemo se'

>> KRIVI SU! Sanader i HDZ moraju vratiti više od 40 mil. kn! Sutkinja: Presuda je poruka, politička korupcija je zlo. Ne tolerira se i ne isplati

Komentara 28

Avatar Carrera
Carrera
13:59 11.03.2014.

nebrini se zoki, kad tad će pravda dostići i tvoj SDP (SKH)...

Avatar targus
targus
14:05 11.03.2014.

Milanoviću,...očito da i ti imaš crnoga pod noktima!!??

SE
sestrićna
14:42 11.03.2014.

znači sam v.ostojić maznuo kao cijeli hdz..ali veljka ne procesuira komunističko pravosuđe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije