Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK RH

Milanović o Jandrokoviću: Vjerni sluga HDZ-a ima bravuru kakva se ne može čuti ni na stočnom sajmu

Zoran Milanović nastavio verbalni sukob s Plenkovićem
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
08.04.2021.
u 12:21

Milanović je oštro kritizirao Jandrokovićev jučerašnji istup u Saboru nazvavši ga nepristojnim i ispod svake razine

Predsjednik RH, Zoran Milanović, u četvrtak se oglasio na svom službenom Facebook profilu. 

Ovog je puta komentirao jučerašnji aktualac u Saboru tijekom kojega je predsjednik parlamenta Gordan Jandroković zastupnici platforme Možemo! Sandri Benčić kazao "da se pogleda u ogledalo i otkrije skrivene talente". 

Milanović je oštro kritizirao Jandrokovićev istup nazvavši ga nepristojnim i ispod svake razine. Usporedio je njegov vokabular s retorikom kakva se nekad koristila na stočnim sajmovima. 

Facebook objavu predsjednika Milanovića prenosimo u cijelosti:

"Vjerni sluga svih šefova 'organizacije' – kako je sam nazvao HDZ – Gordan Jandroković pozvao je jučer saborsku zastupnicu Sandru Benčić da se 'pogleda u ogledalo' i 'otkrije skrivene talente'. Izvan svakog konteksta, ispod svake granice pristojnosti, i to s mjesta predsjedavajućeg Hrvatskog sabora. Od organizacije smo u Saboru čuli 'panj', 'smeće', 'pogledajte se u ogledalo'... što je sljedeće? Nije se tako obraćalo ženama u Hrvatskom saboru od vremena spominjanja madraca, a s predsjedničkog stolca nije se govorilo nikada.

Prošla su 24 sata od njegove retoričke bravure kakva se više ne koristi ni na stočnim sajmovima, ali nismo čuli ni glasa od uvijek budnih zaštitarskih sljedbi i borkinja za ženska prava. Ne trebam ja braniti zastupnicu Benčić, obranila se hrabro sama jer je ne samo dorasla već i nadrasla – i retorički i politički – prvog saborskog uzurpatora ovlasti. Na meni je da branim hrvatsko društvo od licemjera i profitera udruženih u razne, kao neprofitne organizacije, a koje postoje samo da bi skočile kad ih se pita – što vi (ne)radite? Ili valjda po narudžbi 'organizacije'", napisao je Milanović. 

Vjerni sluga svih šefova „organizacije“ - kako je sam nazvao HDZ - Gordan Jandroković pozvao je jučer saborsku...

Objavljuje Zoran MilanovićČetvrtak, 8. travnja 2021.

Komentara 76

Avatar southman
southman
12:37 08.04.2021.

Ti se javljaš !?

Avatar Idler
Idler
12:39 08.04.2021.

Ha, ha, ha...bravo predsjedniče neg nekaj nam ne komentiraš uhićenje Kovačevića...kaj je ostalo ribe za zubima ?!

BK
Branimir Krešimir
12:30 08.04.2021.

Jandroković mi nije drag,ali Milanović je zadnji koji može govoriti o pristojnosti obraćanja javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije