Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepucavanje
Povratak na članak

Milanović Karamarku: Da počnemo pregovore ispočetka? Može i tako

– Nacionalni odbor bio je SDP-ova kreacija, funkcionirala je dobro i završetkom pregovora prestali su razlozi njegova postojanja. Sada odjednom predsjednik oporbene stranke traži nanovo – odgovorio je Karamarku Milanović

Komentari 118

DU
Deleted user
14:23 19.10.2012.

interesantan je ovaj Milanovic, jucer je najavio nove izbore, jer su se u medjuvremenu promjenili neki bitni uvjet od prosle godinei, pa zasto nebi odbor i dalje radio, kada je bio SDP-a kreacija?? sto ga smeta odbor??

VL
DU
Deleted user
14:29 19.10.2012.

da, stier jeste spominjao imena, što ne umanjuje činjenicu da Milanovića isto itekako svrbi. ali, njega više svrbi njegova vlastita narcisoidnost, shvaćanje da i netko drugi, pa ma kako bio loš (kao što to jeste HDZ), može odraditi nekakav posao - ovako ili onako, nebitno, i da svijet, Hrvatska, ne počinje sa Milanovićem, njegovo definiciom poštenja itd., svega onoga u što nas on ovih 10 mjeseci pokušava uvjeriti. i pokušavat će i dalje. i što će građani manje padati na fraze, a više na ovakvo njegovo ponašanje uvrijeđene frajle, bezobrazno bahaćenje njegovih prvih ministara, poreznu gramzivost na sve strane spram građana...to će biti usamljeniji i usamljeniji. vidjet će već na narednim lokalnim izborima kako će proći SDP!

VL
DU
Deleted user
14:33 19.10.2012.

U stvari Milanovic je svoju marljivost pokazao u zadnjih osam godina dok je u saboru vodio SDP, u pravilu ga nije bilo na sjednicama sabora, to su komentirali njegovi obozavatelji kao njegovu vrlinu!!

VL
CA
cavecanem
14:35 19.10.2012.

zar je baš ulazak u eu trenutno najbitnija stvar uz 330000 nezaposlenih, previsoke cijene energenata, pdv od 25%, najave uvođenja novih poreza, inflaciju od 5%, pad bdp od 2%, investicije na razini od prije 15 godina?

VL
PT
ptica2
14:37 19.10.2012.

Tko to govori o smjenama i čistkama Imate pravo jednom pogađati.

VL
CA
capronza
14:39 19.10.2012.

Milanovic, pomalo ali sigurno gubi samokontrolu nad samim sobom, njegovi nekontrolirani ispadi su sve cesci na stetu Hrvatske, vrijeme je , da razmisli o ostavci, prije nego li narod izadje na ulicu i zatrazi njegovu smjenu.

VL
DD
ddh
14:41 19.10.2012.

“…..A ima onih koji ovdje to rade i govore o smjenama i čistkama.” – kaze I govori t.zv. premijer, pa kaze I dalje “– Nisam govorio o imenima, ali onaj kojeg svrbi, taj se i češe” ------------------------------ Tocno. Zato se Tocno. Zato se taj pljuvac po Hrvatskoj i odmah javlja. Jer sto je u tome netocno, ako bi se pricalo o smjenama i cistkama. To su cinjenice stvorene od Milanovica i drugova. On prica, da zna tko je sto govorio, ali ne kaze niti ime niti to sto je po njegovom netko negdje govorio. A usput receno, nas Hrvate su u inozemstvu nazivali svim mogucim pogrdnim imenima, ali nas nikad, pa cak niti komunisticki zlocinci poput Tita nisu proglasavali paradoksom. Hrvatsku nije nitko dosad proglasavao slucajnom drzavom kao sto to radi taj “bacac kamena s ramena”. I za to je samo jedno jedino rjesenje toga svega, momentalna ostavka. On moze sebe i svoje proglasavati paradoksom, moj narod i moju domovinu ne.

VL
AL
AlanFord
14:41 19.10.2012.

Puno veći problem od toga hoćemo li ući ili ne, je što nam je društvo u potpunom rasulu, iskrivljenih i upitnih moralnih i svih drugih ljudskih vrijednosti. Sudstvo korumpirano, sveuč.profesori korumpirani, gradani varaju zakone, porezi se ne plaćaju, ne plaćanje poreza je poželjno, mito i korupcija sa svih strana.

VL
SA
saentisch
14:50 19.10.2012.

Da li će se partizanska djeca jednom osloboditi traženja i stvaranja neprijatelja uvijek kada sami naprave sranje? Zar nije opet slična situacija, imamo vanjske i unutarnje neprijatelje. Vani su Njemačka i gospođa Pack, a doma su svi koji ukažu prstom u nesposobnost vladajućih, uistinu sramotno!!!

VL
OB
-obrisani-
14:52 19.10.2012.

Obzirom na netaktičnost,brzopletost,zluradost,svadljivost,oholost,sklonost ogovaranjima,pomanjkanje mudrosti koja bi političarima trebala biti prioritet,pitam se; kako je ovaj čovjek,Zoran Milanović radio u diplomaciji??? Hej,u diplomaciji?! Temeljem kojih preferenci??? I na koncu postade premijer... Paradoks u punom smislu!

VL
CI
cinbenik
14:57 19.10.2012.

HDZe je kriv sto Hrvatska nije usla u EU skoro 20godin,a onda se hvale kako su uspjesno zavrsili pregovore sa EU bas oni,a to je trebalo biti prije 15 god ili bar prije 10god..............Svojim neznanjem su sirili korupciju i pljacku svega Hrvatskog,a sto je jedan od bitnih razloga neulaska...................Pa to se valjda vidi.............Hrvatska ce jos dugo placati nihove eksperimente u politici,pljacku,korupciju,a ako i ovi budu takvi Hrvatsla je propala drzava........................

VL
FR
frkafuljak
14:58 19.10.2012.

19.10.2012. u 14:20h The-North-Korean-Times je napisao/la: Milanoviću, uvijek ti je konsensus bio bitan kada si bio u oporbi. U tome si bio uspješan, ali to ne mijenja ništa na činjenici da ti je politika katastrofalna i nedemokratska. . Ko too kaže, ko to laže da je politika Zokija Velikog, sina Ivice Malog katastrofalna i nedemokratska? Niko nesme da bije Kukurikavce! :)

VL
MF
maca faca
15:02 19.10.2012.

Nacija Nulanoviću: Da date ostavku neopozivu?Može može

VL
CI
cinbenik
15:02 19.10.2012.

Naravno davsi sebi samouvjerenje u "pravo Hrvatstvo" i dalje stete Hrvatskoj i koristeci crkvu i "desno" jos uvjek zaludjuju narod uvjeravajuci ih u nezamjenjivost i dobro" HDZea.....................Sa HDZeom drzava je tesko napredovala,kao kornjaca,u pristupu EU,a o sramoti Hrvatske su prednjacili "galopirajuci"...................Sada ponovo pokusavati sa njihovim eksperimentima je jako rizicno..............

VL
MF
maca faca
15:09 19.10.2012.

premijer je psihički nestabilna i bolesna osoba -kad će se netko od nadležnih pozabaviti time???

VL
NE
Nepokolebljiv
15:11 19.10.2012.

Dozvolite mi jednu (ne)ugodnu (ovisno o ideoloskoj poziciji citaoca) vijest: Upravo sam procitao vijest koja objasnjava nepojavljivanje u javnosti i izostanak poruka na radiju i u novinama, od ozujka ove godine, "voljenog" vode naroda GENERALISIMUSA FIDELLA CASTRA. "Voljeni" voda jee pretrpio mozdani udar. Nije na uredajima za potporu zivota, dise sam ali ga hrane na nosno-zelucanu cijev. Stanje je jako blizu vegetativnom, ne prepoznaje nikoga i ne moze komunicirati. Prema dijagnozi i stanju taj covjek se vise nikada nece pojaviti u javnosti ziv.

VL
OB
-obrisani-
15:11 19.10.2012.

cinbenik ma bezazlen si.. smišan.

VL
Avatar Django
Django
15:12 19.10.2012.

19.10.2012. u 15:07h D.Š. je napisao/la: Naša je velika nevolja što je premijer Milanović psihijatrijski slučaj. Izmišlja neprijatelje, otpušta kritičare, ostavlje moralne nakaze poput Antešića i sličnih, a istodobno je servilan prema briselskim i njujorškim činovnicima. -------------------------------- Nije on psihijatrijskiki slučaj, on vrlo hladnokrvno obavlja svoj partijski zadatak. Nisu ga drugovi badava izabrali kao vođu partije. On je najbolji izbor za ovakvu politiku.

VL
CI
cinbenik
15:15 19.10.2012.

Koliko HDZe voli Hrvatsku,pokazuje njihova zelja za ponovim povratkom i udruzivanjem sa Pasalicem,sledeci je naredu Sanader,Zagoeec i ostal bratije................Tako ce nas uvejriti u progon pod komunjarama"........Njima i nije bio cilj EU,kao normalan,nego pljacka,izdaja i prodaja svega Hrvatskog.............20 godina nas nisuu uveli u EU.............Tko je kriv.............a poslije se Hvale da su teskim" naporima uspjesno" priveli pregovore o pristupu EU nakon 20 godina..........Takvo nesto u civiliziranom svijetu smatraju propast,ali u HDZeu uspjeh........

VL
Avatar The-North-Korean-Times
The-North-Korean-Times
14:20 19.10.2012.

Milanoviću, uvijek ti je konsensus bio bitan kada si bio u oporbi. U tome si bio uspješan, ali to ne mijenja ništa na činjenici da ti je politika katastrofalna i nedemokratska.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.