Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA LINIĆA
Povratak na članak

Milanović je slab, ali nitko neće riskirati i pokušati ga rušiti

Ekipa koju je Zoran Milanović odbacio smatra da se neko vrijeme neće događati ništa kako bi se očuvalo jedinstvo stranke

Komentari 7

CB
Conan Barbarin
13:02 08.05.2014.

nitko se ne usudi reći milanoviću ono što zbilja misli o njemu i njgovom vođenju kukuriku vlaade, al i zato svi jedva čekaju da padne, pogotovo narod, svima nam je već dosta i vlade i zokija

VL
Avatar pavo24
pavo24
12:43 08.05.2014.

Milanović je odvratan lik, u devedesetima umjesto da je na frontu kao njegovi vršnjaci on se preko svog tate koji je bio pomoćnik hdz-ovog ministra uljebljivao na položaje u minstarstvu vanjskih poslova, kada je vidio da hdz propada uvalio see u partiju i tamo se opet preko veza i vezica vinuo u vrh SDP-a. Premazan je svim mogućim mastima taj Milanović, odličan je glumac kao i Sanader!

VL
SL
_Slavonac_
13:50 08.05.2014.

Zoki pada nakon EU izbora! Uz to što je izrazito nesposoban, bahat i vrijeđa građane RH još su mu i stranački drugovi okrenuli leđa. Sve će to voditi promjeni vlasti koja nam je jedini izlaz iz ove situacije u koju nas je dovela nesposobna kukuriku koalicija!

VL
MA
maneken
12:39 08.05.2014.

Koliko će puta danas Karamustafa ponovit da traži prijevremene izbore?? hahaha... koja je to budaletina

VL
KI
Kissinger
16:59 09.05.2014.

bravo zoki ,nikad nisam glasovao za SDP-e.slušajući i čitajući sve ove MAGLOPRERAĐIVAČE imaš moj glas i glasove moje obitelji(ukupno 7).

VL
KI
Kissinger
16:55 09.05.2014.

vidi ove i ona ruši SDP-e..buljanice baš bauljaš,nađeš stare prdonje nešto mlađi od mene i kuješ urotu protiv mladih lavova SDP-a.bauljaj i dalje.

VL
Avatar Carrera
Carrera
17:34 08.05.2014.

bilo bi najbolje da kompletna vlada podnese ostavku i da se održe prijevremeni izbori što prije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.