Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Milanović je pričao da izdajnici glasaju za Švedsku i Finsku, a onda je - glasao za Švedsku i Finsku. Dobro da je tako

Odluka je u Milanovićeve ruke došla neočekivano jer su prema prvotnoj proceduri trebali odlučivati veleposlanici prije summita

Komentari 82

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
08:00 30.06.2022.

Znaci opet je lajao pa dobio po labrnji i podvukao rep, ništa neočekivano za njega.

VL
DU
Deleted user
08:03 30.06.2022.

I prije je on imao svojih ispada, npr. sjetimo se kako su prošli žitelji Špičkovine, nastavnici povijesti (finski građ. rat 2017.) itd. itd. No, kad se osvrnemo u retrovizor, da baš ne velim u povijest bolesti, on je svoju žestinu podigao na neviđenu razinu kad je uhvaćen da se gostio za šankom kluba u Slovenskoj, koji je bio koruptivno leglo ljevičarskih kadrova. I znate što - taj njegov, nesumnjivo obrambeni stav, dopao se nekima koji vole takve vrijeđalačke nastupe i pogrde pa je on i nastavio u tom stilu. Što je najgore, i na međunarodnom, tradicionalno skliskom parketu pa su pozivali hrv. veleposlanike na razgovor zbog izjava Predsjednika, sjetimo se kako je Austrija dobila epitet da fašis. zbog protuepidemijskih mjera itd. itd. Uglavnom, vrijeme je da se svi zapitaju tko u Hrvatskoj još ima simpatija za takve nastupe, on je sada došao na zao glas i Hrvatska ima status kao nekoć Austrija u aferi K. Waldheim, koji je bio izoliran zbog epizode iz WWII, ali se učtivo ponašao. Lako je tako, zaštićen zakonom, tjelohraniteljima i vrijeđati sve uokolo sve u 16 - nema reakcija jer to priječe sigurnosne službe pa se osjeća još više pozvanim da svakome skreše u brk što god da se sjeti u tom trenutku. U NATO je lakoćom upropastio ono malo ugleda što je RH stekla u svojim mirovnim misijama u inozemstvu kad su "štimali" sektori koji su nam povjeravali.

VL
MI
Miko33
09:49 30.06.2022.

Znači opet je pojeo svoje govno. Ajde nije prvi put. Cirkusant.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
07:34 30.06.2022.

Rekao je on i puno više od toga, a bolje da nije.

VL
HU
Hubrvi
09:39 30.06.2022.

On je sam.sebe pozvao na taj samnit, da barem jednom u zivotu smije stajati pokraj predsjednika i premijera clanica NATO-a. I to s velikom podrskom medija u Hrvatskoj. Pa se onda dogadja sto se dogadja. Na stranu to, da je s njegovim laprdanjem o blokadi Svedske I Finske u Hrvatskoj podgrijavao primitivne osjecaje medija i ne prepametnog dijela gradjana, da su oni nekakva sila koja eto konacno ima predsjednika koji ima stav i koji ce pokazati NATO-u, tko je on. Svu stetu koju je nanio Hrvatskoj vrijedjajuci i u Madridu pred internacionalnim medijima strane drzavnike nazivajuci ih zatucanima i sl. No dobro, njegov nacin komuniciranja, njegov vokabular jednog svercera kinokarata pred kinom u Zagrebackom Trnju i njegovo vrijedjanje svega i svacega su mozda ili vjerojatno isto tako nacin koji je ljevicarima i Grmojinim desnicarima drag, jer je to i njihov nivo kulture. Ali to nije nacin komuniciranja vecine pristojnijh Hrvatica i Hrvata, ali i drugih gradjana te lijepe zemlje. I na kraju kad se podvuce crta i pita, sto je to Milanovic dosada kao predsjednik dobroga ucinio za Hrvatsku, onda je odgovor NISTA. A losega je toliko napravio, da bi to bilo dosta za cijeli zivot. I to uz pomoc medija. Medija koji bi morali biti objektivni, a koji to nisu, medija koji su ga njihovom nevidjenom hajkom na bivsu Predsjednicu i doveli na Pantovcak. Tu ne treba zaboraviti niti Skoru i drugove koji su tog prostaka podigli na pijadestal, gdje mu nije mjesto.

VL
Avatar El Indio
El Indio
08:04 30.06.2022.

A sta rec? Nije ga CIA, FBI, USA, Njemacka, zapad i Vatikan stavio za predsjedika kao Zelenskog kako neki tvrde po portalu. Sad ga imate, samo da se Kolinda rijesi koja je bila pametnija od njega

VL
Avatar Idler
Idler
08:10 30.06.2022.

Pa i inače se "glasa" pa ništ novega.

VL
Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
08:46 30.06.2022.

Prema pouzdanom izvoru iz Ureda predsjednika, Milanović je odluku o suglasnosti potpisao oko 10 sati ujutro u krevetu. Negovi paževi dojma su da je Milanović još bio u polusnu i nije znao što čini.

VL
KO
kopija109
08:42 30.06.2022.

Kao i uvijek pokazala se točnom ona o k i gloginjama. On svoj nije našao u prostoriji punoj gloginja.

VL
Avatar southman
southman
08:49 30.06.2022.

U Europi ga nazivaju " Ludi Hrvatski predsjednik " ! Nema se što dodati !

VL
KL
Klavocin
09:47 30.06.2022.

Ma valjda tamo ima neki test na bijelo pa više nema laprda ja, znači sad nek sabor odluči, a onda opet na bijelom u hr po svima i svemz

VL
DU
Deleted user
09:35 30.06.2022.

Pa zar je sad i on postao izdajnik?? 😀 Ma on je samo prepotentna osoba, koji ima brzi jezik od pameti. Nebitan bijednik.

VL
ZA
zagabria8
08:53 30.06.2022.

Od svih predsjednika on je najveće razočaranje. Djelovaqo je elokventan i inteligentan ali nešto se desilo nakon izbora

VL
SA
sanikol
12:08 30.06.2022.

Slušam Bauka, Benčićku i Raspudičku i ne mogu vjerovati kako se izmotavaju gleda izjave Milanovića. Sada svi oni govore o tome kako stoje iza Milanovića (naravno samo zato što ga ne podržava Plenković i večina) ali samo čekam kada see u Saboru izglasuje prijem Finske i Švedske u NATO a on ih, prema svojoj prijetnji, prozove izdajnicama i državnim neprijateljima. Zapravo ne bi bilo ništa novo, jer se neki od nijh tako i ponašaju.

VL
DM
D'Mich
12:25 30.06.2022.

Do prije dva tjedna grmio je da su veleizdajnici oni koji ne blokiraju . A sad vidi ovo, podvio rep i sakrio se u rupu. Šta je on mislio, da će on sam zaustaviti NATO širenje zbog BH? Često se pitam je li on zaista samo budala ili se on zapravo trudi praviti štetu.

VL
DU
Deleted user
11:32 30.06.2022.

Sad je svima jasno da je ovaj slučajni predsjednik - greškom izabran - sve što on govori nema nikakvu težinu i važnost samo prazno lupetanje u prazno i prostačko prozivanje ministara - šta se čeka s opozivom druga Zokana da više ne sramoti Hrvatsku

VL
Avatar Mudlin
Mudlin
15:32 30.06.2022.

Za Milana Ovića postoji samo jedna riječ, riječ koja počinje sa "idi" a završava sa "ot".

VL
Avatar petrolio
petrolio
12:57 30.06.2022.

svi vi što napadate precjednika, dobit ćete svoje kad se uskoro probudi i ustane!

VL
DU
Deleted user
17:35 30.06.2022.

Na žalost Milanović je ipak pokazao da je nedosljedan, svađalica, konfliktat lik iza čijih nastupa ništa ne stoji. Kada je mogao pokazati da držći do sebe i svojih stavova, uostalom i do Hrvata u BIH piosipao se pepelom, podvio repep i zbrisao u kut. Jadno i srtamotno. Nula. Ništa bolje od slugančića i potrčka iz vloade. Rezultat isti, Sramota

VL
PE
PetarPan1108
22:12 30.06.2022.

A sta reci, sramoti prvenstveno sam sebe a zatim sve nas....no jos ima jebivetra koji ga podrzavaju...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.