Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U SDP-u Milanović otvoreno kritizirao svojeg gradonačelnika

Milanović: Bandić ne smije plaćati Thompsona na trgu

14.03.2009.
u 20:10

- Bude li Bandić htio opetorganizirati Thompsonov koncert na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, morat će razgovarati sa mnom - rekao je predsjednik SDP-a Zoran Milanović u  intervjuu Radiju 101. Njegov je stav da organizaciju te priredbe ne bi trebalo plaćati gradskim novcem.

Želi li Thompson besplatno pjevati, to je u redu, a u redu je i da plati troškove pozornice i organizacije. - Nema rampe na Jelačić placu, nije na Bandiću da zabranjuje koncerte, ali to što branitelji žele Thompsona nije razlog da ga se financira gradskim novcem jer bi se tako mogle financirati i sve ostale želje – objašnjavao je Milanović.

- Često se čujem sa slovenskim premijerom Pahorom - otkrio je čelnik SDP-a, napomenuvši da razgovaraju kao znanci, ne kao prijatelji. Načinom na koji traži koridor do otvorenog mora, Slovenija se upustila u opasan presedan, koji se ne sviđa ni Španjolcima, ni Britancima, ni Francuzima. Unutar Slovenije nastao je proces koji se više ne može kontrolirati, ‘zvijer je puštena s lanca’, ali to Pahora ne opravdava.

Odgovarajući na kritike da je iznudio nastup u emisiji Otvoreno bez drugih sugovornika, Milanović kaže kako vjeruje da postoji interes za takvim njegovim nastupom ‘bar jednom u pola godine’. Nek se govori o onima koji pritišću da se nešto skine s programa i koji u Dnevniku Plus ‘palamude pola sata’...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije