Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Bandić

'Još nismo odlučili kome dajemo svoje glasove'

Milan Bandić
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
17.12.2015.
u 16:35

Rekao sam već da se uzdam u razum gospodina Milanovića, širinu gospodina Karamarka i iskustvo gospodina Petrova, rekao je Bandić

Stranka rada i solidarnosti Milana Bandića još nije odlučila kome će dati svoje glasove prilikom konstituiranja Sabora i određivanja mandatara Vlade RH. Rekao je to danas u Vukovaru Milan Bandić ističući kako zapravo nije bitno kome će njegova stranka dati svoje glasove, nego postoje li oni koji mogu provesti reforme.

– Svoje glasove dat ćemo onima koji mogu provesti reforme. Rekao sam već da se uzdam u razum gospodina Milanovića, širinu gospodina Karamarka i iskustvo gospodina Petrova – rekao je Bandić. Dodao je i kako nije problem napisati program, odnosno, da svaki apsolvent Ekonomskog fakulteta ili asistent dobrog profesora za tjedan dana može napisati program za bilo koju državu pa i za SAD.

– Papir svašta trpi, ali treba vidjeti tko će taj program provesti – istaknuo je Bandić koji je prilikom svojeg posjeta Vukovaru, u ime Grada Zagreba, uručio božićne paketiće za djecu korisnika Centra za socijalnu skrb kao i članovima Udruge za skrb o djeci s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići. Prethodno je posjetio i Gunju gdje je i tamošnjim mališanima uručio poklon paketiće te podsjetio kako je prije 16 godina, kada je Grad Zagreb donirao dva autobusa gradskom prijevozniku u Vukovaru, prvi put kao gradonačelnik Zagreba došao u Vukovar.

– Od tada sam ovdje svake godine i to po nekoliko puta. Nije ovo puno novca. Veći je značaj da se čovjek sjeti da podijeli dobro s nekim – rekao je Bandić.

Prema podacima iz Centra za socijalnu skrb trenutačno je na području Grada Vukovara registrirano oko 2000 obitelji korisnika plaćene minimalne naknade.

>> Bandić: podrška za sastavljanje Vlade onima koji će provoditi reforme; takvu osobu još nisam vidio

>> Bandić opet nije htio reći koga će podržati za mandatara

Komentara 22

Avatar juricamesko
juricamesko
16:46 17.12.2015.

Milane ti si zlatna rezerva tebe će moliti partija cijela.ista ona koja te strpala u Remetinec.

VL
vlajan111
16:58 17.12.2015.

... razum gospodina Milanovića, širinu gospodina Karamarka i iskustvo gospodina Petrova ... Milane, Milane, kad se čovjek nalije treba spavati, a ne izj.. ave davati ...

SA
Sabomerzel
17:30 17.12.2015.

Onome tko te nece strpati u zatvor a ipak tamo ces zavrsiti. Tebe se pira ti ces Ddmi narediti zaj e bi Ymilane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije