Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glas koncila
Povratak na članak

Miklenić: Vrh HDZ-a u službi je destabiliziranja Vlade

Suradnju Domoljubne koalicije i Mosta, iako na krhkom temelju, smatra dobrom opcijom ako bi političari iskreno slijedili logiku zdravoga razuma, težili reformama i stvarnom pokušaju omogućavanja svekolikoga boljitka u Hrvatskoj.

Komentari 132

CR
crvenipopivan
11:53 11.06.2016.

Ivane i ti se priklonio "mišljenju naroda a tko je ikad ista pitao narod. Partija vidi tko je njoj najveci neprijatelj i putem okupiranih medija, svojih medija udarila po Karamarku. Uvjek je partija udarala u glavu!!! Opet osuđen u ime naroda kao u dobra, dobra stara vremena. I ti se Ivane udruzio s "narodom" partijskim sudom i osudio si ga nevinoga. Preuzmi egzekuciju Ivane, raspni ga!!!

VL
CR
crvenipopivan
11:47 11.06.2016.

Kolega Ivane što je sagriješio Karamarko, jesi se i ti priklonio sudu partije. Sto je krivo napravio i zasto je toj spomenutoj PARTIJI stalo rusiti Karamarka. I ti si stao uz partiju a ono sto je interes partije Miklenicu nije interes Hrvata nikada bio niti ce biti.

VL
DU
Deleted user
11:39 11.06.2016.

Crkva protiv HDZ-a, ima znači nešto jače, možda Opus...

VL
CR
crvenipopivan
12:00 11.06.2016.

Ivane jeli strah i kod vas zbog lustracije, Ivane Karamarko je kriv jer je najavio LUSTRACIJU, zašto je kod vas panika zbog toga, LUSTRACIJU će narod hrvatski provesti i tko je god bio u đavlijem kolu moramo ga prokazati. Karamarko je samo kriv zbog toga a to se tice izbleda i morslnih autoriteta u svim drustvenim sferama.

VL
CA
caca20
12:20 11.06.2016.

vjerujem u Boga,al u popove sve manje i manje!!

VL
SL
slusaj
11:35 11.06.2016.

opaa..znaci da se sad slazete sa bozom da ne treba biti lustracije…zanimljivo.

VL
BE
berogrga
11:51 11.06.2016.

Karamarko kada je zatražio smjenu Oreškovića, zamjerio se i crkvi te mnogima oko crkve kao npr. stranci "u ime obitelji". Orešković i njegova supruga koja je bila u povorci uz Željku Markić "hod za život" su pokupili simpatije crkve i crkva je jasno protiv toga da Orešković da ostavku, zato Karamarka zadnjih tjedana osim partijske medijske mašinerije napadaju i likovi iz crkve i udruge "u ime obitelji".

VL
DU
Deleted user
11:48 11.06.2016.

Petrov, Markička sada i Orešković. Nova kompa.

VL
DA
damirsamobor
12:03 11.06.2016.

Milanović mu je, nakon izbora, obećao pakao i ne sanjajući kako će mu se u ostvarenju obećanja pridružiti stvarni eksperti za to područje. Ubirući plodove rajskih vrtova koji su mu se ukazivali osvajanjem vlasti (ako se to može tako nazvati), Karamarko mu se cinično osmjehivao. Bojim se kako mu se taj osmijeh ledi i kako će uskoro postati svjestan što je pravi pakao te će se s nostalgijom sjećati Milanovića.

VL
TO
tolitol
11:49 11.06.2016.

Ispast će da se čitava planeta urotila protiv Tomislava Karamarka, od dežurnih krivaca iz Mosta i Oreškovića preko istaknutih figura Katoličke crkve, do nekih HDZ-ovih parlamentaraca u Saboru i u Bruxellesu te članova najužeg vodstva te stranke. Iz takve perspektive sve što čini Karamarko je apsolutno ispravno. Nema ni govora o nekakvoj moralnoj odgovornosti da mu je žena primila novce od MOL-ovih lobista, a on sam, eto, slučajno lobira za izvanarbitražni dogovor s MOL-om. Ništa to nije bitno. Krivica je na crkvenom projektu Mostu, na izdajicama u HDZ-u. A Karamarko ima gotovo plebiscitarnu potporu tzv. ljevice i njihovih poltrona u medijima da raspiše izbore, dovede Milančeta na vlast i HDZ-u izbije 10-15 mandata u sljedećem sazivu Sabora. Naravno, on bi radije pokušao "preslagivati" pa su mu od Mosta sad daleko poželjni partneri i SDSS i HNS a za čije je tragikomično vabljenje u javnosti zadužen lički stranački poltron, a jedini prepoznatljivi ministar koji nešto radi, Hasanbegović, može u toj kombinatorici slobodno letjeti van. I to sve je nekima normalno? I tu bi svi trebali zašutjeti i te nakaradnosti ne komentirati? Komunizam je (tobože) pao, ali tendencije prema komunističkom jednoumlju i kultu ličnosti na ovim prostorima nisu zamrli.

VL
EN
enigma898
12:03 11.06.2016.

Novi izbori, sve ostale kombinacije su osuđene na propast! MOST je remetilački faktor otpočetka, a Orešković očito kao i Markićka spada u onaj krug profesionalnih katolika bliskih crkvenoj aristokraciji i zato ovaj istup Miklenića, "veliki" katolici sa milijunima na računu bliski cionistima mi se gade.

VL
DU
Deleted user
13:41 11.06.2016.

Jedini tko sustavno destabilizira Vladu i tko je pokušao destabilizirati i sam HDZ jest Most s fantomskim "Nacionalnim vijećem". Pri tom upravo ovakvi istupi nimalo ne pomažu percepciji dijela javnosti da iza Mosta stoji određena, da citiram "udbo-klerikalna sekta". Mene osobno ovakve vijesti udaljuju od mog katoličkog backgrounda.

VL
Avatar MENSA
MENSA
12:12 11.06.2016.

od kud ovom liku takva drskost da se mioješa u politiku' Tko je uopće on , što je on i u čije on to ime uopće misli da ima pravo "nastupati". Hrvatska je po ustavu sekularna država i ovaj liklik je na kraju krajeva, u formalnom smislu, zaposlenik druge države (Vatikana) s kojom Hrvatska ima ugovorene odnose i neka se drži onoga što piše u međudržavnim ugovorima i zbog čega ga je njegova država - Vatikan uopće i postavila na mjesto na kojem jest!

VL
Avatar Tigar63
Tigar63
13:39 11.06.2016.

Pa zar i vi Mikleniću , kako su vas udbaši predvođeni Božom Petrovim uspjeli prevariti ili se i Vi bojite lustracije? Znate vi dobro zašto prvi Hrvatski predsjednik Dr. Franjo Tuđman nije proveo devedesetih lustraciju , ako se pravite da pravite da ne znate ja ću vam reći : previše Vas katoličkih svečenika je bilo udbaških doušnika, za nadati da vi niste jedan od njih.Što se tiće članova HDZ-a i naše odgovornosti to vi prepustite nama, jer kad crveni kmeri toliko žestoko napadaju Karamarka znaći da ga se boje i da je u pravu ( bojite li se i vi )?

VL
PO
pozgajs
11:26 11.06.2016.

Tri opaske: 1. Kužatori, tko će sada zucnuti o tome je li Most projekt i Crkve? 2. Samo bi osoba koja nije čitala Miklenićeve komentare šest mjeseci prije izbora mogla kazati da Karamarko ovo nije očekivao: pa što bi ga bi ga tu od Miklenića uopće moglo iznenaditi? 3. Fascinantno je ovo tumačenje: iako nitko nikada nije ustanovio nikakvu pravnu odgovornost, krivnju ili bilo što slično, nema tu presumpcije nevinosti dok se krivnja ne dokaže, nego ona postoji, pa makar kao moralna, a za što je, jasno, nadležan Kaptol. Jedino mi je nejasno, ako je krivnja samo takva, zašto Miklenić Karamarka naprosto ne ispovijedi? To tak nekak ide, ne? Ili?

VL
Avatar MK
MK
15:02 11.06.2016.

...MOST ima više svojih postavljenih i svojih uvjetovanih Ministara u Vladi nego svojih zastupnika u Saboru od kojih je ostalo samo još 9! ...pa jel to normalno? ...i to nije dovoljno nego uvjetuje odlazak Podpredsjednika - a za rušenje kaktili kriv EGO Karamarka? ...Zna se ko je počeo rušiti Vladu i nije čekao povjerenstvo!

VL
Avatar MK
MK
14:16 11.06.2016.

...i Podpredsjednik Vlade je sastavni dio Vlade! ...ko je njega rušio? ...da sam Orešković razmislio bi, što reći zašto Karamarko treba otići (ne sudi, da... i ne govori l....) ...da sam Miklenić zamislio bi se koliko je Milanovićev "pakao i King-Kong" blizu da me Matija Babić na svom indexu podrzava kao glavnu vijest dana (...i Glas Koncila je već pisao demantije radi krivih optuzbi na nevine ljude). ...ako Karamarko bilo koju funkciju treba napustit - onda se treba znat razlog i to ne radi njega, nego radi onih koji su ga izabrali - no nemoze to tako da netko Biračima Domoljubne koalicije iz pozadine preotme vlast... Recite "pravi razlog" i onda će to HDZ iz nutra riješit - no nemoze HDZ-om netko iz vana upravljat (na izmišljene afere više ne padamo)! Meni je Orešković super - no dao se povoditi od ljudi koji ga nisu postavili i to je njegova jedina greška!

VL
RI
Rizlman
13:31 11.06.2016.

Hvala Tomislavu Karamarku!! Njegova pojava razotkrila je do kraja tko je tko na političkoj sceni. Da nema Karamarka ne bi ni znali da je na čelu Glasa Koncila već desetljećima najobičniji udbaš, bez obzira što je i prije imao izražene antihrvatske i kmetovske nastupe. Kad vidiš tko je protiv Karamarka, Šeks, Mesić, Manolić i ostala udbaška bratija, Ivić Pašalić, Šeks, Miomir Žužul i ostala lopovska bratija. Bartulica, Batarelo i ostala talibanska bratija, kojekave peđe i aleksandre iz raznih udruga, platformi i inicijativa da ne spominjemo. Sva klatež, sav talog hrvatskog društva ustremio se na Karamarka. Nikad mi taj Karamarko nije bio posebno drag, ali sad kad vidim tko je sve protiv njega, ima moju potporu da tu umreženo lopovsko-udbašku bratiju razvali i omogući normalan razvoj hrvatskog društva.

VL
DU
Deleted user
15:33 11.06.2016.

Mikleniću napiši jednom komentar o ljudima sa Kaptola iz crkve koji su lažno optuživali blaženog Aloizija Stepenca i imaju li i oni tvoju podršku

VL
NE
neboiznadzagreba
11:47 11.06.2016.

Karamarku bi sada sve trebalo biti jasno, Crkva je, ovim,za njegovu političku karijeru održala misu zadušnicu .

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.