Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skandalozan zakon
Povratak na članak

Mijenjaju zakon da spase Opatiju, a zapravo tjeraju ulagače

Trgovački sud u Rijeci donio je 10 presuda kojima je Grad Opatija izgubio spor s malim dioničarima LRH

Komentari 4

DU
Deleted user
15:43 08.06.2012.

U banana državama je sve moguće pa tako i da se zakoni mijenjaju retroaktivno kao i da država ne poštuje zakone koje je sama donijela (kao taj o preuzimanju dioničkih društava). Srećom zahvaljujući monitoringu EU nisam siguran da će to proći... Za RH bi EU trebala izglasati trajni monitoring nad pravnim i političkim sustavom!

VL
BA
BandaZG
16:16 08.06.2012.

Nikom normalnom ne bi palo na pamet da ulaže u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
19:35 08.06.2012.

Ovoga ima samo u Hrvatskoj!!!!! Ali dozvolite mi da se malo pozabavim NESPOSOBNOM upravom Liburnije. Zasto su im hoteli cijelu zimu PRAZNI? Zasto je u zimi otvoren samo "Ambasador"? Prije je Opatija bila prejanica zimskog turizma, a sada turisti cak i ako zele doci nemaju gdje odsjesti. Osim u Ambasadoru za vrtoglavih 55 eura na dan u sijecnju i veljaci!!! Dok nasi direktni konkurenti u to doba traze izmedju 20 i 25 eura na dan. Racunica je jednostavna: neto cijena u zimi po sadasnjim cijenama u RH, znaci cijena grijanja, jela, vode, troskovi osoblja, iznosila je 12 eura po osobi u dvokrevetnoj sobi. Zasto se ne nudi u Njemackoj i Austriji cijena od 25 eura po osobi pa da im hoteli budu puni cijelu zimu? I da zarade MILIJUNE u sijecnju, veljaci i ozujku? I tako dalje, i tako dalje....... Neka se radije o tome brine......

VL
DU
Deleted user
15:23 09.06.2012.

sve je to zbog toga što je linić na slobodi, da služi dugogodišnju zakonsku kaznu zbog prijašnjih nezakonitosti u rijeci, do ovoga ne bi ni došlo. ako postoji itko u pravosuđu tko neće poviti glavu pred ovim klaunima, treba too učiniti sada. a oporbi, ako uopće postoji oporba, ovo je sasvim dobar razlog da potpuno napusti parlament.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.