Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova teorija
Povratak na članak

Michelangelov kod u Sikstinskoj kapeli

Na freskama Sikstinske kapele Michelangelo je preko svojih crteža lansirao poruku, dakako, opet protiv Crkve i njezina protivljenja znanstvenom napretku

Komentari 5

OB
-obrisani-
12:59 20.06.2010.

....i što je pjesnik (novinar) htio reči? Mozak, ma najte molim vas, zar zbilja to dokazuje da na Saturnu pjevaju vrapci?!?!

VL
CU
cunt
23:01 19.06.2010.

Michelangelov kod u Sikstinskoj kapeli i ti si izgleda u išel u gumnaziju brinje

VL
AG
Agramer198
14:36 19.06.2010.

Good for Michelangelo! A sada bi bilo vemo lepo i veoma dobro kada bi ovi u Večernjaku mogli da pišu na hrvatskom. Mnogo srećan bi bio. Fala. (zaista ste postali sramotni sa svojim nepoštivanjem nas čitatelja, molim vas dajte lektorima posao ako ne znate pisati.)

VL
VU
vucko
07:13 20.06.2010.

Sta sve covijek procita na srbskom forumu. Jedan forumas se hvali da je bio u Rimu i pitali ga jel je vidio i Sikstinsku kapelu.Ovaj kaze nazalost ne,jer su bili bas na turneji !

VL
CV
CENZURIRANO_VL
20:46 22.06.2010.

Da, to su sada česti naslovi u novinama. Bilo bi interesantno vidjeti kako bi to bilo kada bi povjesničari umjetnosti ili arhitekti komentirali neuroanatomiju, baš kako su ovi lječnici komentirali Michelangelove freske navodeći na zaključak o nekom kodu. Možda za koju godinu napišu knjigu pa zarade neke novčiće..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.