Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Violić:
Povratak na članak

Mi smo etnički prečisto društvo i time degenerirani

Dok se u Hrvatskoj lome koplja oko nekih društvenih tema, hamletovsko pitanje “biti ili ne biti” čini se kao najbolji odraz stvarnosti...

Komentari 33

US
USA
10:40 01.03.2014.

Sad sam tek primjetio da je tu i poznati ljubitelj svega hrvatskog Oliver F. pa onda uopce nije cudo sto ova prica. Da ti likovi slucajno zive u USA i da su ovako domoljubni kao ovo dvoje, ne bi snimili ni jedan film niti radili u kazalistu. Samo Hrvati perverzno mogu trpiti ovakve prikaze.

VL
K7
Kiki 7
09:52 01.03.2014.

Danas stvarno svatko može o svačemu laprdat.

VL
US
USA
10:12 01.03.2014.

Zivim u jednom od najkozmopolitskijih gradova San Franciscu i mogu reci da je multikulturalnost liberalna utopija, koja postoji samo da bi ta intelektualna skupina imala o cemu razglabati na svojim socijalnim kruzocima. Ljude razlikujem i druzim se sa njima prema tome da li su dobri ili losi ili da li mi intelektualno odgovaraju, a njihovo etnicko porijeklo mi malo znaci. Naravno govorim iz pozicije bogatijeg stanovnika, pa su mi i takvi prijatelji jer okruzenje ne mogu mijenjati, a njihovo etnicko porijeklo malo znaci jer smo svi amerikanizirani. A sto reci o gdjici. Violic osim da nikad nisam procitao nista normalno , a da je izaslo iz njenih usta. Govoriti o Hrvatima da su degenerici jer nisu etnicki izmjesani moze samo osoba koja nije zivjela u etnicki izmjesanom drustvu, vec odrasla u Rijeci, koja na njenu srecu nije osjetila ratna razaranja. Da su braca Srbi imali crtu na Grobniku i castili ih svakodnevno sa porcijom granata, zanimalo bi me sto bi veliki primorsko-istarski multikulturalci pricali.

VL
JO
John13
11:18 01.03.2014.

Mislim da Nina Violic moze samo za sebe reci da je degenerirana, ako se vec smatra dijelom hrvatskog drustva. Ja bi radije, da takva kakva je, nije dio hrvatskog drustva..... degenerirana ili nedegenerirana.... netreba je....

VL
ĆA
ćaćaća
12:10 01.03.2014.

drugarica je prava skojevka..

VL
PU
punto
10:54 01.03.2014.

Ponoviti povijest, gđice Violić, inače pada jedinica. Rijetki su europski narodi koji su s tolikom lakoćom prihvaćali druge i etnički se miješali, kao Hrvati. Da bude jasnije i lakše, krenite od Hrvatskog narodnog preporoda i njegovih nosilaca.

VL
RI
Rizlman
21:35 01.03.2014.

Kao prvo, ovo uopće nije istina, a kao drugo, kakve to ima veze? Ovo je zapravo rasistička poruka prema Hrvatima kad se malo bolje pogleda.

VL
NE
neki
12:26 01.03.2014.

Žena skuplja borosane - treba li što dodati?

VL
Avatar fijolica
fijolica
13:14 01.03.2014.

Pa neka ode u neki etnički ne tako čisti kraj, što se uopće muči s nama degenericima? Sretno joj bilo! Koje će nam još epitete određeni likovi prišiti? Što ne odu i puste nas na miru? A i mi si svašta dopuštamo!

VL
DU
Deleted user
19:52 01.03.2014.

Kaze stara poslovica : Tko nam kaze, pa se ne ljutimo. Ovi nazovi glumci, pjevaci, lazni estradnjaci svih vrsta, jugoslovenski lumpenproleterijat, ocito su ili toliko indoktrinirani ili se boje za svoj "posao " pa lupaju protuhrvatske gluposti iz novina una u novine. Sramotno!

VL
MA
Majur
12:45 01.03.2014.

Tak to bude kad svakakvi likovi i nalicja dignu nogu i popiske se po narodu kad im se sprdne.....a meni se kometar izbrise ako "operem" takve likove na netu sa objasnjenjem da se Ne smije vrijedjati...aha,a ovakvi biseri kojih je na stotine se smiju ne samo reci nego i objavljivati bez ikakve javne osude?!?!P.s.zivio sam u svabiji poslovno i mogu reci da je multi-kulti fora raznoraznih lijevih demagoga i mlatimudila jednostavno utopija koja niti u jednoj naprednoj zemlji kao Njemacka nije uspjela,pogotovo kod pojedinih naroda-religija.....

VL
JM
jazz.moli.5
21:56 01.03.2014.

Činjenica da je netko poznata osoba je našim medijima dovoljna da prenose baš sve što taj netko kaže, makar bile i totalne gluposti. Ne kužim zašto misle da mene, kao čitatelja, uopće zanima što Nina, Severina i slične zabavljačice misle, savjetuju i poručuju. Ljudi, ako ih baš nešto i morate pitati, neka to onda bude iz onog područja u koje se kuže: gluma, ples i skandali i slično.

VL
Avatar billybull
billybull
17:23 02.03.2014.

ne znam gdje doticna zivi, ali u hrvatskoj je slucaj etnicki vrlo mijesanog stanovnistva...

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
08:52 02.03.2014.

drugarice violić , a kaj reći o vama ...znamo tko ste , sto ste i čiji ste ...ako vam naša domovina ne odgovara , odselite se ...zar je to problem . Vi i vama slični ste tako čudne spodobe ..pustite Hrvatsku ljudima koji našoj prekrasnoj zemlji ne žele zlo...

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:07 01.03.2014.

Čovjek kad čita izjave ovih nadri seoskih glumatala niš koristi može dobit samo slom živaca, vidjećete kako cvile za parama kad na vlast dođe jedna poštena prava hrvatska vlast...biće ono, pa nismo mi tako mislili to je neko krivo preveoreveo i te fore...pamtite i vratite za svaku izrečenu uvredu....

VL
NA
nataly
09:38 02.03.2014.

Mi smo jedina država na svijetu u kojoj manjina od 3% stanovništva, koja je još donedavno ratovala protiv te države, ima 30% ministara. Ako smo mi prečisti, kakve su onda druge države? Naši kvazi-umjetnici moraju se ovakvim blesavim izjavama dodvoravati srbokomunisitčkim centrima kako bi dobili kakve ulogice.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:11 01.03.2014.

Ja bih svim kaj se osjećaju "degenerirani" u Hrvatskoj toplo preporučil preseljenje u neku multi-kulti sredinu počev od komšijskog glavnog grada pa na dalje. Usput bi im za ovakav naslov malkice i pomogel.....jenim malkice žeščim vritnjakom !!!

VL
DU
Deleted user
15:57 02.03.2014.

kakva prozirna i glupa izjava...

VL
FR
Francika
14:03 01.03.2014.

Još jedna iz društva pljuvača po vlastitom narodu i državi. Ne razmem kaj hoće ona i raznorazni "selebovi"? Ak su im skučene granice, imaju nove osobne pa put pod noge.Nek tam govore kak su konačno osjetili "širinu".

VL
RA
rafael13
15:22 01.03.2014.

Normalno, ako si ljevičar možeš vrijeđati kao dotična no ako bi joj uzvratio istom mjerom onda bi bio nazadni, zatupljeni desničar...plus šta bi vjerojatno bio baniran.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.