Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN ZA NASILNIČKO PONAŠANJE I PRIJETNJU

Metalnom šipkom ga izudarao po glavi dok je trčao na pokretnoj traci u fitnesu

Zarko Basic/PD/PIXSELL
16.11.2020.
u 08:30

Prema optužnici tereti ga se i da je od 12. do 15. rujna 2020. u Višnjanu zajedno s još jednom osobom, provalio u kuću za odmor i iz nje uzeo svu bijelu tehniku, alat te različite tekstilne predmete i madrace

Za tešku krađu, nasilničko ponašanje i prijetnju optužen je 27-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu.

Prema optužnici tereti ga se da je 12. do 15. rujna 2020. u Višnjanu  zajedno s još jednom osobom, provalio u kuću za odmor i iz nje uzeo svu bijelu tehniku, alat te različite tekstilne predmete i madrace. Ukradene predmete je potom dovezao do jednog mjesta kod Poreča i sakrio ih u svoju kuću. Šteta je 46.400 kuna.

Nadalje, optužen je i da je 28. rujna u 18.08  ušao u jedan fitnes centar u Poreču. Došao je do pokretne trake na kojoj je trčao 33-godišnjak  kojeg je pred drugim osobama te bez ikakvog povoda metalnom šipkom udario po glavi. Nakon  što je 33-godišnjak pao na tlo, nastavio ga  je udarati po glavi  i tijelu te mu je zaprijetio da će ga ubiti.  Pritvoren je zbog opasnosti od ponavljanja djela i bijega.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
13:04 16.11.2020.

Možda mu je i žena išla u isti fitnes centar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije