Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzdaj se use
Povratak na članak

Merkel novom izjavom otkrila koliko su se srozali odnosi sa SAD-om

"Njemačka će pomagati gdje god će to biti moguće jer Njemačkoj će biti dobro jedino ako će Europi ići dobro“, naglasila je Merkel

Komentari 37

DU
Deleted user
18:22 28.05.2017.

Europa se treba uzdati u Krista. Pogledajte kakav su uzlet imale Austrija i Bavarska, uzlet koji je stecen molitvom i vjerom u Ktista. A ako Europa misli Yzabelom stvarati buducnost onda je rezultat jasan.

VL
NI
Nikomah95
18:30 28.05.2017.

Kolonije (djeca) odrastaju i dosta im je prodika stare majke, naročito kad mamu (europu) pod stare dane počmu šorati čudne ideje po glavi. Treba prihvatiti činjenicu da sve nove ideje nisu uvijek dobre. I nacizam je bio dobra ideja, isto kao i socijalizam pa se ispostavilo da to i nije baš tako. No, tješi me činjenica da istina uvijek pronađe puta, možda ju moja djeca dožive, molit ću se Bogu za to....

VL
TE
teoodd
18:04 28.05.2017.

Na Ameriku se vise ne moze oslonuti...kaze Angela.....Da nemogu se vise sakriti iza Amerike nego sa Amerima svi zajedno u prve redove....to je savez Angela.....

VL
MA
..Marsijanac
20:52 28.05.2017.

Puna podrska Poljskoj i Madjarskoj.... Ova Merkelica nije normalna. Ciji ti program ona promovira!

VL
MR
mrkvan
18:28 28.05.2017.

Pa ona se već davno svrstala na stranu mainstream elite. Ovom izjavom samo želi još više oslabiti poziciju Trumpa i gurnuti ga prema opozivu. Trump s druge strane, takodjer želi učvrstiti moć imperije, ali na svoj direktni i neubičajeni kaubojskiki način. Jedni i drugi ulaguju se vojnoindustrijskom kompleksu, koji, s bankarima, zaista vodi imperiju. Nama preostaje nada da se ta očita nestabilnost i podijeljenost zapada neće eksplozivno odraziti na svjetski mir.

VL
GE
gemist
23:00 28.05.2017.

Ta baba si svašta zamišlja,dovukla si sebi doktore,inžinjere iz Bliskog istoka,e oni su se primili posla,bučnog posla i sad ti je Trump kriv kaj ti je objasnio da treba plaćati zaštitu,a ne samo druge izrabljivati.Po ovim našim novinama se pljuje po Trumpu,ovo,ono pa njegova žena ga nije pogledala ili je,jako bitno,čovjek je dolarski milijarder,nije s vrbe opal kak se veli, vjerojatno je plaćal svoje dobavljače,nije Agrokor.Čovjek je izabrani američki predsjednik,dobar si je s Rusima,a nego s kim bi si trebao biti dobar?Što bi trebao,lansirati 100 nuklearnih raketa na Ruse,a oni će ga samo gledati,naravno da neće nek će uzvratiti.Ja vjerujem u njega,on i Putin će to sve riješiti,pogotovo onog bezveznjaka iz Sj.Koreje,a nekakva natezanja oko npr.oni imaju bolji top.treba nam par milijardi da mi napravimo bolji i obrnuto,to je stvar vojne industrije kod obojice,potenciraš prijetnju,malo uspaničiš i tražiš novce

VL
ST
stomiovotreba
00:14 29.05.2017.

Donald joj je fino rekao - "Ne moze vise mukte".

VL
I1
ing-12345
22:53 28.05.2017.

Vidjeli smo na par primjera što se dešava kada Merkelica uzme stvari u svoje ruke: 1. Propast Grčke jer Njemačka ne želi otpisati niti jedan euro grčkog duga 2. Masovni ilegalni ulazak muslimanskih ekonomskih izbjeglica u EU. 3. Seoba tvornica iz EU u Kinu a zatim skoro bescarinski uvoz robe proizvedene u tim tvornicama iz Kine, a za to vrijeme radnici u EU ostaju bez posla (to je globalizacija) 4. Pokušaj prisile ostalih EU članica da sljede Merkeklicu u njenoj suludoj politici useljavanja illegalinih imigranata.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:36 28.05.2017.

"Njemačka će pomagati gdje god će to biti moguće " - U Grckoj to kao nije bilo moguce ? Ovo sto su ulupali na "izbjeglice" i sto ce jos ulupati, mogli su pomoci evropske drzave. Baba je katastrofa.

VL
DR
drugPlenky
19:10 28.05.2017.

Luda baba

VL
GO
gooniegoogoo
04:11 29.05.2017.

sada zaista moramo svoju sudbinu prepustiti u ruke miliona mutkinih terorista, kočljača i silovatelja

VL
AL
alf
00:37 29.05.2017.

Njemacka odvaja za svoju obranu 1.2% GDP a SAD 3.6%. Evropa bi htjela biti sigurna a da netko drugi placa za to. SAD su poslije rata investirali puno da se Evropa postavi na noge pa je krajnje vrijeme da se ona pocne brinuti sama za svoju sigurnost. Htjeli bi biti ravnopravni a kada je u pitanju zajednistvo, mi ne zelimo u prve redove.

VL
Avatar ciciban
ciciban
19:32 28.05.2017.

tako je, eu nek formira svoju vojsku pa placajte sami svoje ratove ako hocete da ratujete! sad i neto nek rade kaj hoce...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:44 29.05.2017.

je, gotovo je sa američkim dotacijama europi. pa-pa, dolari! neka se europa počne brinuti sama o sebi. rusi, unatoč prvotnom šoku, mogu polako početi slaviti. trump je skinuo prašinu staru par desetljeća, razotkrio impotentnu europu. europu koja nije sposobna donijeti niti jednu odluku. o ničemu. eu političari baljezgaju o nekakvim pravima minornih skupina, njima su gay parade dokaz nekog civilizacijskog dometa 'društva', onog istog koje nije sposobno vidjeti opasnost od imigranata kojima je sve dopušteno, a domaćima se sve polako zabranjuje. eu je gospođa, starija, na izdisaju. merkelica? što je ona uopće napravila? sve što njemačku drži tako visoko je rad schroedera. on je taj koji je ukinuo mnoga 'prava' i od njemačke napravio još jaču tvornicu. ova babetina samo sisa plodove tuđeg rada. mada, njemačka snaga, što je to? davati kredite korumpiranim grčkim elitama, koja je tim novcem kupovala njemačke tenkove i ostalu mašineriju? jaka mi je to ekonomija, klasična njemačka.

VL
Avatar istovari
istovari
09:52 29.05.2017.

Angela uprskala si pa se čudiš što se drugi čude....

VL
SS
sokac sa drave
15:37 29.05.2017.

Merllica kaze da mora biti u Europi dobro pa ce i Njemackoj biti dobro.Evo primjera:U Lidlu u Njemackoj zamrznuta patka (deutsche junge Ente) sedam Eura,u Hrvatskom Lidlu 14 Eura kada Kune pretvorimo u Eure.To je tako sa skoro svim artiklima ,cista prevara i pljacka naseg naroda pogotovo kada se usporedi kupovna moc.Njemci nas ucjenjuju i sve sto valja je njihovo.Kazu ako necemo tako onda oni pustaju u cjeli svjet Kodak filmove u boji koji su postojali krajem rata.Sve su snimili posebno dogadjanja u Jasenovcu cak su na Njemackoj TV bili blazi isjecci iz zloglasnog Ustaskog logora.Tako to rade nasi prijatelji.

VL
AN
anticenzura
19:33 28.05.2017.

"Njemačka će pomagati gdje god će to biti moguće jer Njemačkoj će biti dobro jedino ako će Europi ići dobro. - Sto u prijevodu znaci Njemackoj ce biti dobro jedino ako nastavimo izrabljivati Europu, u suprotnom jao ti se ga nama. Njemacka izvlaci zemljama EU 300 miliardi eura godisnje, lova sto iznose iz tudjih zemalja gdje su parkirali svoje korporacije, banke, tvrtke i ducane, osim sto zatrpaju tudje zemlje svojim proizvodima od automobilske industrije nadalje. Citava Europa radi za Nijemce, a oni lijepo podijele kredite drzavama od tih istih novaca sto im izvlace iz zemlje. Mislila je i Amere tako namagarciti, ali je naletjela na nekoga tko se razumije u biznis i koga ne moze korumpirati, pa sada izigrava zrtvu prefriganica.

VL
PO
pointmaker
17:12 29.05.2017.

To se zna već 40 godina, to tamo je jedan veliki brod naoružanih luđaka.

VL
AN
analukac9
13:51 29.05.2017.

Poznajem osobno suprugu od Francuskog prdsjednika, dali je itko zainteresiran u moju licnost! Stanovale smo prije u istoj zgradi! Ana Lukac

VL
AT
Atlantis1
00:06 29.05.2017.

Sve sto vrijedi i razumije svijet u UK i USA je zgranuto Brexitom i izborom Trumpa. Mahom neobrazovani i neinformirani glasaci tih zemalja izglasali politicku i ekonomsku propast. A najjadnije je da ce ti glasaci platiti najveci ceh. Gubitkom EU trzista, Britanija ulazi u neminovnu katastrofu, a Trump unistava sto stigne, okolis, zdrastveno osiguranje, saveznistvo sa Europom, poreznom politikom samo za one najbogatije. najbolji prijatelji Americi postaju Putin, Erdogan, saudijska dinastija, filipinski diktator Duarte. Cudan svijet, moguca katastrofa pred nama.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.