Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

"Menadžer 2": Pritvor za Prloga i Korošeca

Šef Podravkine nabave Darko Korošec te Nevio Prlog, kooperant Podravke i kum Damira Polančeca, ispitani su jutros u sjedištu USKOK-a zbog malverzacija u Podravki

Komentari 14

XP
xpsp1a
12:15 19.01.2010.

maxresist u središniici su ti zaboravili napomenuti, u Vladi sjede Kalmeta i Vukelić

VL
OB
-obrisani-
17:02 19.01.2010.

Ko poznaje osnove knjigovodstva ,mora znati da je knjigovodstvo kao i ljubav ,a za ljubav je potrebo dvoje.Kad god uhapse jednog ,moraju taziti drugoga,premda to uhapseni zna s kim je \'\'ljubovao\'\'

VL
MA
maxresist
12:03 19.01.2010.

akcije index,spice ,maestro ,menager 2 ,kamioni i brojne druge pokazuju kako se napokon misli ozbiljno i ne ostaje na praznim riječima.

VL
RE
regvarml
12:09 19.01.2010.

Koja je svrha da USKOK naknadno ispituje. Hrvatskoj ne treba USKOK nego POSKOK da preduhitri kradju. Uz dobre odvjetnike ovaj ce sljam odlezati 2-3 godine a milijuni ce ostati njihovim zenama i djeci. Jedini nacin da se to preduhitri je da ih se izbaci iz kuca na ulice pa neka kopaju i rade u smjenama i oni i zena i djeca i neka vide kako je to kada druga djeca vidjaju svoje roditelje tek nakon radnog vremena jer ovi riljaju od jutra do mraka da ih odskoluju i prehrane. Sramota da se to moze dogadjati. Nisu zlocinci samo oni nego dobar dio SABORA koji to zna i dozvoljava. laz je kada kazu mi nismo znali. Znaju i za barba Luku pa zasto onda nitko ne zaustavi takve pusestvanije. kako to da Hrvatska privreda grca u dugovima a bara Lukin sin ili rodjak ostvaruju milione prihoda. Nije kradja samo kada se novac pokrade nego i koristenje svoje funkcije za pridobivanje poslova i ostvarivanje dobiti. Isto je napravio i Cacic dok je bio ministar a nikada nije odgovarao za to i nikad mu se nije uspjelo dokazati da je pokrao Hrvatsku kao nijedan prije njega. laz je da se nije moglo a istina je da se nije htijelo. Zasto nekome od nas ministarstvo ne namjesta i donosi poslove. Zato jer mi nemamo Cacice i barba Luke. Hrvat je najvbeci lopov i dobro je bruno Busic predvidio. Nitko Hrvatsku nece tako bezdusno opljackati do li sami Hrvati.

VL
MA
maxresist
12:32 19.01.2010.

O kakvim središnjicama ti pričaš samo sam realan,pogledaj josipovića dizao je ruku za sve bandićeve projekte a sada ga proziva za korupciju.

VL
MA
maxresist
13:18 19.01.2010.

Protega.Marinac,Šestak.Mladinić. akcije maestro,index i druge,smjena Sanadera,istraga protiv rončevića stvarno su konkretni potezi a sve drugo su samo vapaji za prijevremenim izborima

VL
ZG
zg2012
13:49 19.01.2010.

maxresist Slažem se, akcija ima u pravom smjeru. Ali zašto još nije barem ispitan Polančec, koji je očito u samom središtu problema? Kako možemo govoriti o čišćenju, ako ono staje na jednoj razini (ministarskoj)?

VL
MA
maxresist
13:55 19.01.2010.

A što ako stvarno čovjek nije odgovoran,mesić ima puno više veza sa podravkinim menagerima od polančeca. uostalom istraga se već vodi protiv rončevića tako da vidimo kako ministarska fotelja nije nikakava prepreka.

VL
NE
neni
13:59 19.01.2010.

A kad kreče \"menadžer 3\",,, nekak mi sporo delaju.....

VL
SI
silvije
14:24 19.01.2010.

Ne ulazim tko je kriv,a tko ne. No metode famoznog USKOKA podsjećaju na neka tamo prošla vremena. Zašto tolika hajka? Tko su osmorica ostalih? Zašto mediji nisu prenjeli rečenicu D. Polančeca o ulozi državne odvjetnice u KC. Od kud medijima informacija prije mup MUPove presice? E, moj narode? Hapsilo se i prije, baš po istoj šabloni. A narod se naslađivao ili šutio, po sistemu \"ne bi se štel mešat\" Jadno! Hipnotizirani i zavedeni! Čak ne vide ni crvenu krpu pred nosom i srp i čekic na njoj.

VL
MO
modrulj
15:45 19.01.2010.

Ode Prlog u remetinacki brlog. Dva prascica pala, jos stotine u bijegu

VL
MI
milton
19:55 19.01.2010.

A oni ispod, šta ćemo sa njima. Ima ih ima . Znam ih sve, prikriveni su. Samo još da se nasapuna štica za Damira.

VL
OB
-obrisani-
08:40 20.01.2010.

ovo su sitnice i više politička hapšenja da bi se pravi lopovluk sakrio jer u ĐAKOVU u firmi Đakovština d.d. je ukradeno preko milijardu kuna , te je pod hitno potrebno alarmirati uskok da zaustavi stečaj koji će biti \"posveta\"" krađe koja je učinjena od strane trojice MIJO MATIĆ, PAŠKO GAŠPAR I IVO GRBEŠA , a koji se hvale po Đakovu da su zameli tragove i da nakon milijardu ukradenih kuna nema razloga za pokretanje USKOKA , te se bojim da je po srijedi neka opasna igra i zašto sada novinari nenahrle u Đakovo i zašto tzv. predsjednik mešić šuti da nije i on u talu, zašto su lopovi na slobodi

VL
AN
ancientmariner
11:07 20.01.2010.

maxresist, ja sam rodjeni koprivnicanac i vjeruj mi: ne postoji osoba koja ima vise veze s podravkinim menagerima od polanceca. on je mozak cijele operacije.vec godinama gledamo sto se dogadja u podravci i ne mozemo nista. a osim toga, gospoda uhiceni kao i polancec nisu nikada skrivali sto rade...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.