Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

"Menadžer 2": Pritvor za Prloga i Korošeca

nevio prlog
Sanjin Strukić/PIXSELL
19.01.2010.
u 11:23

Šef Podravkine nabave Darko Korošec te Nevio Prlog, kooperant Podravke i kum Damira Polančeca, ispitani su jutros u sjedištu USKOK-a zbog malverzacija u Podravki

U sjedište USKOK-a jutros oko osam  sati iz Jedinice za zadržavanje na ispitivanje je doveden Podravkin šef nabave Darko Korošec te je ondje sa istražiteljima proveo oko dva sata.

Nakon njega na ispitivanje je doveden i Nevio Prlog, kooperant Podravke i kum Damira Polančeca. Kako doznajemo, USKOK je za njih dvojicu zatražio istražni zatvor, a Županijski sud njihov zahtjev i potvrdio. 

Korošeca brani koprivnički odvjetnik Kruno Kunštić, a Prloga Goran Radišić, također odvjetnik iz Koprivnice.

Komentara 14

OB
-obrisani-
17:02 19.01.2010.

Ko poznaje osnove knjigovodstva ,mora znati da je knjigovodstvo kao i ljubav ,a za ljubav je potrebo dvoje.Kad god uhapse jednog ,moraju taziti drugoga,premda to uhapseni zna s kim je \'\'ljubovao\'\'

MA
maxresist
12:03 19.01.2010.

akcije index,spice ,maestro ,menager 2 ,kamioni i brojne druge pokazuju kako se napokon misli ozbiljno i ne ostaje na praznim riječima.

XP
xpsp1a
12:15 19.01.2010.

maxresist u središniici su ti zaboravili napomenuti, u Vladi sjede Kalmeta i Vukelić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije