Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pustite ga na miru'

Postoji jedna stvar oko koje se obitelji Clinton i Trump ipak slažu

Donald, Melanija i Barron Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
24.08.2017.
u 08:23

"Vrijeme je da mediji i svi drugi ostave Barrona Trumpa na miru i puste ga da živi djetinjstvo u privatnosti kakvo zaslužuje", napisala je Chelsea Clinton.

Čini se da se ljuti politički protivnici iz obitelji Trump i Clinton ipak u nečemu slažu, a to je da mediji ne bi trebali razvlačiti maloljetne članove obitelji američkog predsjednika po svojim stranicama. 

Američka prva dama Melanija Trump zahvalila je kćeri bivšeg predsjednika Billa Clintona i demokratske kandidatkinje za predsjednicu za prošlim izborima Hillary Clinton, Chelseai Clinton zato što je u nekoliko statusa na Twitteru kritizirala članak u kojem se komentira izbor odjeće 11-godišnjeg sina Donalda Trumpa, Barrona, piše Independent

Donald, Melanija i Barron Trump
1/9

"Vrijeme je da mediji i svi drugi ostave Barrona Trumpa na miru i puste ga da živi djetinjstvo u privatnosti kakvu zaslužuje", napisala je Chelsea komentirajući naslov članka objavljenog u Daily Calleru pod naslovom "Vrijeme je da se Barron Trump počne oblačiti kao da živi u Bijeloj kući". 

"Hvala ti Chelsea Clinton – važno je dati podršku svoj našoj djeci da budu svoja", napisala je u odgovoru Melanija Trump. 

Komentara 4

Avatar 123456
123456
10:12 24.08.2017.

Kranjci mi se gade i kao ljudi i kao pojave, ali ova prva dama je stvarno prekrasna. Krajnice u uvijek bile lijepe i nikada škrte - još iz vremena druga Tite!

NI
Nikomah95
09:31 24.08.2017.

Slažu li se oko činjenice da je Trump predsjednik?

DU
Deleted user
12:39 24.08.2017.

ali mislim, koga boli k...c za ovo o cemu se Trump I Clinton slazu. jel ovo piskaranje obavezno gradivo za hrvate napisano u onom spijunskom bunker u buzinu da doslovno svaki dan u svim medijima mora biti barem 10 clanaka o USrA. hebo te pa ni Titovi komunisti nisu po Vecernjem toliko pisali o Rusima i sta Ruski politbiro radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije