Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregažen kod bosiljeva

Medvjed se provukao kroz ogradu pa podletio pod auto na autocesti

medvjed
Nel Pavletić/Pixsell
09.09.2014.
u 16:27

Iako je autocesta ograđena upravo iz razloga da bi se zaštitila divljači spriječio njihov pristup prometnici, događa se ponekad da medvjed preskoči ili se pak provuče kroz ogradu

Odrasli medvjed smrtno je stradao jučer na autocesti A1, dva kilometra iza čvora Bosiljevo. Provukao se kroz ogradu i podletio pod osobni automobil osječkih registracija. Nitko od putnika u vozilu nije ozlijeđen.

Iako je autocesta ograđena upravo iz razloga da bi se zaštitila divljači spriječio njihov pristup prometnici, događa se ponekad da medvjed preskoči ili se pak provuče kroz ogradu, nesvjestan opasnosti koja vreba na cesti. Takve su situacije, nažalost, za njih kobne, kao što je bilo i sada.

>>Poginuo pod kotačima: Medo prelazio cestu gdje nije trebao

>>Slovenka pregazila medvjeda kod tunela Sveti Rok

Komentara 3

DU
Deleted user
18:26 09.09.2014.

Jadni medonja!

UN
unbekant
16:53 09.09.2014.

Ja s tom auto-cestom cesto prodjem,i zaista je cesta kao cesta jako dobro sagradjena,ali s tom izgradnjom je promjenjen i nacin zivota divljaci,posebno na tim terenima gorskog kotara,vrlo je malo podvoznjaka,s kojim bih ta divljac mogla da odlazi na svoja stra lovista,ili mjesta gdje se bolje zivi zime,ili ljeti,takvih je podvoznjaka jako malo,nati stotinjak te auto-ceste,je potrebno puno vise tih prolaza

KO
Komacero
18:49 09.09.2014.

Sad ce Pupovac ic na barikade a Yusipovic se ispricavat Nikolicu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije