Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MRŽNJA PREMA HDZ-U'

Medved: Prosvjed je pokazao da je oporba i dalje bez vizije

Osijek: Tomo Medved s kolegama na požarištu održao konferenciju za medije
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/10
17.02.2024.
u 13:02

Naglasio je i kako se od oporbe očekuje da ima konkretne programe, ali da se to, „zasad“ u našoj oporbi ne vidi.

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved komentirao je u subotu prosvjed koji je na Trgu svetog Marka organiziralo 11 lijevo-liberalnih stranaka, kazavši kako on pokazuje da je oporba i dalje bez vizije.

 „Na žalost, oni i dalje sve svoje politike baziraju na mržnji prema HDZ-u, prema Vladi, a to nikada nikome nije uspjelo“, rekao je ministar.   

 Naglasio je i kako se od oporbe očekuje da ima konkretne programe, ali da se to, „zasad“ u našoj oporbi ne vidi.

Osijek: Tomo Medved s kolegama na požarištu održao konferenciju za medije
1/64

 „Tih jedanaest stranaka imaju pravo na artikuliranje svojih stavova i svojih pozicija, ali ne vidim da oni to mogu ostvariti uspješno. Čak mislim da ovime neće polučiti, ne samo za njih željen, nego nikakav uspjeh“, izjavio je ministar i dodao da će izbori, kad god budu, to pokazati.

 Upitan za jučerašnju izjavu predsjednika Republike u kojoj je spominjao „šatoraško divljanje“ i dizanje „oluje“, Medved je istaknuo kako je 555 dana braniteljskog prosvjeda bilo nužno u nastojanju da se branitelji izbore za ugroženo im dostojanstvo.

 „A na kakvu "oluju" predsjednik misli, to bi mogao pojasniti samo on“, odgovorio je Medved koji je u Krivom Putu bio na obilježavanju 30. godišnjice pogibije Damira Tomljanovića Gavrana.

Ključne riječi

Komentara 9

PE
pežo
17:10 17.02.2024.

Medo kaže badava vam prosvjed jer on ne valja bez šatora, janjetine i plinskih boca -kada to nabavite i vi imate šanse biti ministar nečega .

NO
Nordik
15:43 17.02.2024.

Medved sa vizijom

Avatar Utero
Utero
15:19 17.02.2024.

Vizija je šator plinske boce,nasilno rušenje vlasti legalno izabrane većine građana RH štoršu sjeti se Savske. Zar nisi ti bio jedan od vođa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije