Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učestale greške
Povratak na članak

Međurasna posvojenja: Uzeli su nam identitete, jezik, obitelj i kulturu

Korejki Jane Jeong Trenki posvojitelji su lagali o majci, a mnogi posvojenici lutaju između svog novog američkog i urođenog identiteta

Komentari 2

SA
sasha68
14:07 05.02.2023.

najveći zločinci su postali najveci borci za sva moguća ljudska prava, ali ne i za nerođene, ali djecu bi posvajali

VL
LL
lijepa_li si
09:54 05.02.2023.

pa zar nisu najveći prekršitelji ljudskih prava iz komunističkih režima postali zagovoratelji sveg i svačeg i najveći čuvari ljudskih prava, trave zelene i svemirskih prostranstava! pa zar nismo bili svjedoci gdje se sama definicija braka i obitelji ismijavala, a svee koji su živjeli po kršćanskim vrijednostima smatralo nazadnim, dočim sad pripadnici iste agende trube o neljudima koji se protive istospolnom braku, posvajanju djece da dvoje tatica imaju obitelj! zlo misli samo na zlo. zlo voli samo sebe. zlo nikad neće bit dobro.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.