Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj u mup-u
Povratak na članak

Među 10 kandidata bivši ravnatelj te tri načelnika policijskih uprava

MUP objavio popis kandidata koji konkuriraju za novog glavnog ravnatelja policije

Komentari 4

VI
vidicmar
20:26 28.05.2012.

naravno da će izabrati najvećeg poltrona među kandidatima... Fabera.

VL
OB
-obrisani-
23:33 28.05.2012.

28.05.2012. u 20:26h sjekira je napisao/la: naravno da će izabrati najvećeg poltrona među kandidatima... Fabera. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Nije poltron, a najmanje ne najveći, ali je ujedno daleko najbolji stručni i profesionalni izbor u odnosu na spomenute, među kojima ima stvarnih poltronaona i totalnih diletanata, a dvoje-troje s ovog spiska je trebalo odavno izbaciti iz policije ! Zapravo začuđuje pomanjkanja mrvice samokritike kod nekih od ovih, kada su se samo usudili podnijeti prijavu na natječaj.

VL
CR
crocro
06:38 29.05.2012.

Svakoga od kandidata poštujem, ne znam puno o pojedinim kandidatima i pogriješio bih ako bi nekoga zanemario kao budućeg dobrog operativca na mjestu ravnatelja. Ali za jednoga sigurno znam da je dobar policajac koji je sposoban rukovoditi policijom a to je upravo gosp. Faber kojeg ste negativno ocijenili. Svaki od nas preferira nekog kandidata. Ja sam uvjeren da je gosp. Faber može uspješno odraditi zahtjevnu policijsku funkciju, ali ne mogu tvrditi da niti ostali kandidati ne bi pokazali trud koji se traži. Ali njihove aktivnosti i sposobnosti ne poznam. A Faberove poznam i to je jedini razlog da spomenem njegovo ime.

VL
BA
barbaizamerike
07:30 29.05.2012.

ko got bude biti ce mu tesko jer su krizna vremena i neka mu je sa srecom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.