Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Svete Helene

Međimurski župan doživio prometnu nesreću: 'Kamion je udario u nas'

Međimurski župan sudjelovao u prometnoj nesreći na naplatnim kućicama kod Svete Helene
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/10
19.12.2019.
u 11:05

Nasreću, bliski susret s teretnim vozilom, prošao je bez težih posljedica

Župan Matija Posavec i njegov vozač doživjeli su prometnu nesreću 20-ak metara od naplatnih kućica u Svetoj Heleni. Nasreću, bliski susret s teretnim vozilom, prošao je bez težih posljedica. Prema fotografijama koje je ekskluzivno snimio fotoreporter Pixsella, vidljivo je da je oštećena desna strana županovog automobila. 

- Prije naplatnih kućica je bilo sužavanje traka i kamion se prestrojio u našu traku i udario nas. Radio sam na laptopu, pa nisam ni vidio, samo smo osjetili udar. Na svu sreću, materijalna šteta je manja, vozač je isto u u redu - rekao je Posavec za 24sata.

Ključne riječi

Komentara 7

OP
opapara
11:23 19.12.2019.

inače župan se udario 2 dana prije izbora za župana prije 5,6,7 godina, on je bio kriv ali je zvao veze na policiji i sve se zataškalo žena je bila isplaćena....

DI
dirižabl
11:21 19.12.2019.

Sto se odmah pravda

JK
jurica.kovač
12:42 19.12.2019.

Koliko ja vidim ovdje je oštećena lijeva strana,daj neka vam bar novinari nauče koja je lijeva a koja desna strana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije