Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo Pet/CT

Medikol: Nije istina da nam je HZZO produžio čitav ugovor

Poliklinika Medikol
Goran Stanzl/PIXSELL
25.07.2013.
u 15:22

"Nedovoljno jasnom izjavom i priopćenjem od strane HZZO-a koju su prenijeli gotovo svi relevantni mediji u državi, došlo je do krivog tumačenja kako je Poliklinici Medikol produžen čitav ugovor s HZZO-om"

Poliklinika Medikol je na jučerašnju odluku HZZO-a i pisanje medija o njoj izvijestila kako nije istina da im je produžen čitav ugovor s HZZO-om.

\"Nedovoljno jasnom izjavom i priopćenjem od strane HZZO-a koju su prenijeli gotovo svi relevantni mediji u državi, došlo je do krivog tumačenja kako je Poliklinici Medikol produžen čitav ugovor s HZZO-om, što nije istina. Radi se samo o produženju ugovora iz dijela PET/CT dijagnostike, koji je produljen za iduća dva mjeseca\", pišu iz Medikola i dodaju kako im je taj ugovor produžen do 30. rujna ove godine.

\"U međuvremenu je bio raspisan natječaj za postupke MSCT koronarografije, IVF/ICSI, postupke na ramenu i stopalu, kao i hiperbaričnu oksigenoterapiju. Na tom natječaju je prihvaćena ponuda Poliklinike Medikol za postupke MSCT koronarografije\", pišu iz Medikola.

Dodaju da je Upravno vijeće HZZO-a 24. srpnja donijelo odluku o raspisivanju natječaja za MR dijagnostičke postupke, ali samo za osiguranike iz Međimurske, Varaždinske i Koprivničko-križevačke županije. No, još ne znaju kad će taj natječaj biti raspisan i pod kojim uvjetima.

\"Zbog toga je važno istaknuti da osiguranici HZZO-a (na \"crvenu\" uputnicu) i dalje neće moći u Poliklinici Medikol obaviti sljedeće preglede:

1. Zagreb - djelatnosti radiologije: pretrage MR, MSCT (osim koronarografije) UZV, Colordoppler UZV, MAMOGRAFIJU, DENZITOMETRIJU, klasičan RTG

iz djelatnosti neurologije: EEG,TCD, EMNG, vidn i islušni potencijal, pregled neurologa

iz djelatnosti interne; EKG, UZV srca, ERGOMETRIJU, HOLTER EKG, HOLTER RR, pregled interniste-kardiologa

2. Split - djelatnosti radiologije: pretrage MR, MSCT ( osim koronarografije) UZV, Colordoppler UZV

3. Rijeka - djelatnosti radiologije: pretrage MSCT ( osim koronarografije) UZV, Colordoppler UZV

4. Osijek - djelatnosti radiologije: pretrage MR, MSCT ( osim koronarografije) UZV, Colordoppler UZV, MAMOGRAFIJU, DENZITOMETRIJU, klasičan RTG

5. Čakovec - djelatnosti radiologije: pretrage MR, MSCT ( osim koronarografije) UZV, Colordoppler UZV, MAMOGRAFIJU, DENZITOMETRIJU, klasični RTG

>>Medikol nakon što im je HZZO odbio ugovor: Trgujete životima!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije