Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pojačanja Hajduka
Povratak na članak

Kako je Vučević skrivao Brazilca, a Dinamo otjerao Kamerunca

– Ne mogu vjerovati da je tako dobar, pa kako je do nas došao. U Portugalu ga je mogao vidjeti tko je htio, a on baš kod nas. I to kakav igrač

Komentari 6

SA
Sampei
07:43 13.08.2015.

bilo bi korektno da članak završava rečenicom: "napomena: autor članka je vatreni navijač hajduka pa se unaprijed ograđuje od nedostatka objektivnosti"

VL
DI
dinol
22:02 12.08.2015.

Jahaahaha... 😜😜 kako je jadan ovaj "novinar". Pa niti Nas Hajduk nebi mogao napisati pristraniji clanak. 😜😜😜

VL
DE
Dex
22:59 12.08.2015.

Naravno da ga je u Portugalu mogao vidjeti tko je htio i ponuditi mu ugovor .. pitanje je zašto nije.........

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
00:08 13.08.2015.

ovo je vec peti clanak s istim sadrzajem…

VL
BI
billynik
08:18 13.08.2015.

Na svašta smo navikli od ovog piskarala (ne bi htio uvrijediti poštene novinare ako ih ima) ali ovo je previše. Počela prodaja Jaffersona.

VL
Avatar nekakav
nekakav
16:51 13.08.2015.

na kraju prvenstva ćemo vidjeti vrijednost i učinak brazilca, portugalca, albanca. kao što smo vidjeli uspjeh hajduka zbog artema iz ukrajine. sve konobe u splitu ga znaju, ali niti jedan hrv golman. nikad čuli za njega. split je uvijek radorado prihvaćao 'nikogoviće'. eto, i kerumu su šansu dali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.