Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAUSTAVILA IH POLICIJA

Masovna tučnjava u Puli: Djevojke se prvo potukle, a onda im se pridružili i momci

Google Maps
20.12.2020.
u 16:11

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će protiv dviju djevojaka i dvojice mladića podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu.

Dvije mlade djevojke itekako će pamtiti ovu subotu. Naime, njihov sukob iz verbalnog prešao je u fizički, pa se u sve morala umješati i policija, izvijestili su iz PU istarske. 

Kako navode, dobili su u subotu oko 18:40 dojavu o sukobu na parkiralištu u Ulici Kamenjak na Verudi, nakon čega su policijski službenici priveli su u policijsku postaju više osoba.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su se 19-godišnjakinja i 18-godišnjakinja zbog ranijih nesuglasica prvo verbalno sukobile, a potom su se počele i naguravati. Nakon toga, u sukob su se uključili 20-godišnjak i 21-godišnjak koji su se potukli, a njihovu tučnjavu pokušali su spriječiti prijatelji obiju strana - navodi se u priopćenju. 

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će protiv dviju djevojaka i dvojice mladića podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu.

VIDEO: Eksplozija u Podsusedu: Oko 3.30 sati raznijeli bankomat

Ključne riječi

Komentara 3

MX
Mister X
10:51 21.12.2020.

Djeco sada pamet u glavu i ako imate pametne savjetnike i odvjetnike ; onda se niste potukli ( Znate kako je Daruvar prošao 5 godina i poslije su mu "smanjili " na samo 4 godine) izolacije ,,loše Papice..-robije ; inače inače kazna kad branitelj nožem okine tipa koji neće da plati autobusnu kartu je identična zapravo manja tko prati zna to 3 godine za ubojstvo i godinu za mnoštvo ilegalnog naoružanja sa jako "dugim cijevima" ... E sad se lijepo pomirite i nitko nikoga ne optužuje nema prekršaja tučnjave smo ne sporazum i nema kazne i zatvora . smo sitna opomena za naguravanje . Pomireni opet skupa i gotovo .... Suprotno je smo šteta i kazna za sve država kasira pravedne presude nema; nikoga nikad nije briga tko je kriv i zašto kome zbog čega radi koga o čemu i td...

Avatar Mihica
Mihica
18:23 20.12.2020.

Ma to može samo u koruptivnu hr

ZV
zvezdomor
17:44 20.12.2020.

eto vitasovićevi suplemenici ...daj državo novaca da se možemo drogitat..pit i tuć jer...mi smo umjetnici i istrijani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije