Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđen mladić

U masovnoj tučnjavi na autocesti sudjelovali navijači Hajduka i Rijeke?

policija
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.08.2019.
u 12:06

Prema dosadašnjim saznanjima, u tučnjavi je sudjelovalo više osoba

Primorsko-goranska policija izvijestila je da je noćas oko 1 sat na autocesti na širem području Vrbovskog došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tučnjave u kojoj je, prema dosadašnjim saznanjima, sudjelovalo više osoba.

"U ovom događaju teško je ozlijeđen 18-godišnji hrvatski državljanin koji je radi pružanja liječničke prevezen u KBC Rijeka. U tijeku je kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja sudionika ovog događaja, kao i svih relevantnih činjenica i okolnosti.
Tijekom ovog događaja bilo je otežano odvijanje prometa", priopćila je policija. 

Neslužbeno, iz navijačkih krugova se doznaje da su se sukobili navijači nogometnih klubova Hajduka i Rijeke, koji su bili na prvenstvenim gostovanjima. Navijači Hajduka su, prema tim informacijama, po povratku iz Koprivnice odlučili kod Vrbovskog presresti navijače Rijeke, koji su se vraćali iz Velike Gorice.

Ključne riječi

Komentara 20

DU
Deleted user
11:01 12.08.2019.

Armada i Torcida pametnom dovoljno...

VH
volim.hrvatsku
11:22 12.08.2019.

Dobro , jako i silno ISPENDRICITI, tuci ih mjesec dana..... Poslije toga prisilni rad 5 godina... Npr. rezanje i tegljenje izgorenih borovih debla po dalmatinskom kamenjaru... Prehrana: riza, kruh , voda, krompir , kupus, slanina da dobiju malo kalorija... Poslijeje odsluzene kazne jos jednom dobro ispendriciti da ne zaborave !

DD
dr dragon
12:07 12.08.2019.

Ponavljam ,sve navijačke skupine zabraniti i kažnjavati ako se ilegalno sastaju. Jer se pretvaraju u bande. Tako bi normalne obitelji mogle na utakmice sa ženom i djecom. Navijčke skupine se sastaju da bi mogli tvoriti bandu kako je navedeno u ovom članku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije