Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojništvo u sisku

Maskirani razbojnik opljačkao agenciju za otkup zlata

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
10.04.2015.
u 10:56

Policija moli građane koji imaju korisne informacije ili saznanja o ovom kaznenom djelu da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192.

Jutros oko 7.30 sati u Ulici Stjepana i Antuna Radića u Sisku nepoznati maskirani počinitelj je u agenciji za otkup zlata nad zaposlenicom počinio razbojništvo, priopćila je policija.

Odmah po saznanju za ovo razbojništvo policijski službenici poduzeli su sve operativno-taktičke mjere i radnje, koje uključuju i veću prisutnost policijskih službenika na našim prometnicama i pojačanu kontrolu vozila, vozača i putnika, a sve u cilju pronalaska počinitelja, odnosno razbojnika.

Policija moli građane koji imaju korisne informacije ili saznanja o ovom kaznenom djelu da ih dojave policiji, osobno u najbližoj policijskoj postaji ili pozivom na broj 192.

>> Naoružani razbojnici opljačkali zlatarnicu i trgovinu

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Objektivno...
09:25 11.04.2015.

Korisna informacija: Ja nisam! Majke mi. Časna pionirska. U to vrijeme sam bio cca 200 km od Siska. Jel u redu? Eto... puno sreće policiji u pronalasku maskiranog koji je u Sisku usiso žuto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije