Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bravo, Mašo!

Jake snage MUP-a: Pogledajte kako je policijski pas pronašao drogu

Policijski pas Maša otkrila drogu u vozilu
Foto: Screenshot/MUP
1/4
17.02.2019.
u 14:13

S obzirom na sumnju policije, da je u vozilu sakrivena droga, Maša, službeni policijski pas, obavila je unutarnji i vanjski pregled vozila, te je pozitivno odreagirala na prisutnost droge kod zadnjih vrata osobnog automobila.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke u suradnji s policijskim službenicima Mobilne jedinice za provedbu nadzora državne granice dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i 38-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

U subotu, 16. veljače 2019. godine oko 2.20 sati, kroz redovan rad policije na suzbijanju opojnih droga, u Lučkom u Puškarićevoj ulici, zaustavljen je osobni automobil marke Mazda 626 zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak, a 38-godišnjak je bio suvozač.

 

S obzirom na sumnju policije, da je u vozilu sakrivena droga, Maša, službeni policijski pas, obavila je unutarnji i vanjski pregled vozila, te je pozitivno odreagirala na prisutnost droge kod zadnjih vrata osobnog automobila.

Tijekom dana, uz nalog, pregledom vozila pronađeno je ukupno 4358 grama marihuane pakirane u 16 paketa, a koji su bili sakriveni u oplati lijevih i desnih vrata osobnog automobila.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 45-godišnjak i 38-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena je kaznena prijava. 

Komentara 3

KO
KoToTamoPeva
15:24 17.02.2019.

"Jake snage MUP-A" 😂😂😂

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
19:31 17.02.2019.

dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i 38-godišnjakinjom.....istarskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnjak, a 38-godišnjak je bio suvozač.....dobro i tko je na kraju suvozač?!muško ili žensko?????

NE
neutina
15:10 17.02.2019.

Bravo za policijskog psa!Očito je inteligentan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije