Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 14 sati

Martina Dalić na chatu Barometra

Martina Dalić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
09.03.2015.
u 10:55

Chat počinje u 14 sati a vodit će ga korisnici Barometra

Kako riješiti problem deficita proračuna i koje su ključne reforme bez kojih se Hrvatska ne može izvući iz krize i krenuti naprijed? Što nas čeka ne provedemo li ključne strukturne reforme? Kakve poteze možemo očekivati od Vlade u predizbornoj godini, a što će od nas još tražiti Europska komisija? Stoji li i dalje, u svjetlu naznaka gospodarskog programa i preporuka IFO instituta, iza tvrdnje da u HDZ-u nema spremnosti za provođenje ključnih reformi? To su samo neka pitanja koja ćemo danas na chatu Barometra postaviti ekonomskoj stručnjakinji i nezavisnoj saborskoj zastupnici, bivšoj HDZ-ovoj ministrici financija Martini Dalić.

Chat počinje u 14 sati a vodit će ga korisnici Barometra. Sve zainteresirane čitatelje koji razgovor žele pratiti uživo pozivamo da se prijave na Barometar.hr.

>> Njavro odgovara Dalić: Ona je buntovna, ali ne treba vrijeđati!

Komentara 5

Avatar etnaanbama
etnaanbama
11:52 09.03.2015.

Dok oni koji krivu politiku vode ne budu odgovarali materijalno, što nebu nikad, uvijek će politika ići na ruku kapitalu a ne građanima i građankama koji nemaju prave političke instrumente da ih smjene.

MS
MSKoRIsnik
14:34 09.03.2015.

Ta je dobila sve od stranke i onda okrenula leđa ljudima koji su je izabrali! Jer je muža dobro uhljebila! Zato nam je ovako loše u državi!

Avatar wratnik
wratnik
17:59 09.03.2015.

poceo je i Barometar namjestaljke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije