Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kornatska tragedija
Povratak na članak

Marinović: Opet smo čuli svjedoka koji ništa nije vidio i ništa ne zna

Otac poginulog vatrogasca prigovorio je šibenskom tužitelju Zvonku Iviću da nije zadovoljan njegovim radom te dodao kako obiteljima nije cilj osuditi Dražena Slavicu, nego doznati istinu

Komentari 2

TO
Toni50
19:10 03.07.2012.

Marinović ispred suda prigovorio je šibenskom tužitelju Zvonku Iviću da nije zadovoljan njegovim radom te dodao kako obiteljima nije cilj osuditi Dražena Slavicu, nego doznati istinu. To sam i ja mislio kada sam se sudio sa građevinskom mafijom da sudud zanima istina ; ali se pokazalo koliko sam bio skupa sa ostalih stotinjak koliko smo naivni i ne poznajemo sud RH. Sudu-sucima je uvjek isti cilj; a to je suditi i raditi godinama i decenijama do mirovine . A sve ostalo je želja nada pojedinca , Istina i sud i pravda to je dječija nivna mašta i vjera u to u RH...

VL
DJ
djakputnik
22:30 03.07.2012.

Toni, pogodio si u dlaku točno. Takozvano pravosuđe koje se provodi u Hrvatskoj nema veze niti sa pravosuđem, niti sa pravdom. Suđenja ne mogu trajati godinama. Ako traju toliko - nesposoban je sudac koji ne zna raditi. Ako su svi suci takvi, a jesu - nesposoban je ministar. Poruka našoj mladeži uz ovakav tijek suđenja i uz ovakve presude je jasna: djeco, u Hrvatskoj se najviše isplati kriminal. Jami koliko možeš, nitko ti ništa ne može ako imaš dovoljno novaca. A dovoljno novaca nikako ne možeš zaraditi pošteno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.