Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marina Lovrić Merzel
Povratak na članak

Pamtila je rođendane stranačkih dužnosnika i igrala na njihov ego

Kad je došla na vlast, smijenila je liječnika koji je prije 30 godina pomogao njenoj majci. Znala je satima ispred zrcala vježbati političke govore i uvježbavati nastupe

Komentari 129

GU
Gustirna
12:45 07.03.2018.

Hahaha...sada sve znadu o zarki...ali dok uz,pomoc svojih podmicenih mesica,josipovica,racana,milojice i udbe vladala jugomediji nisu imali pojma tko je ona...sada i znademo da je njezin cetnik begao sa nasom lovom i strojevima u srbiju...i da ,vidi cuda, firma "radim kao konj" nije taj kriminal nikad razrjesila jer je ,vidi cuda, cetnik u pitanju...a ne klasni neprijatelj mamic ili onaj hadezejac sto je navodno zelio podmititi njihovog novinara sa 3000 kuna...3000 kunu hrvata su firmi "radim kao konj" vazniji od pokradenih miljuna od druga cetnika .....

VL
Avatar utunelu
utunelu
12:17 07.03.2018.

"Prije bavljenja politikom Siščani je znaju kao zaposlenicu te iste sisačke bolnice. Prvo je radila kao servirka, a ubrzo, sa svjedodžbom Srednje medicinske škole iz Bihaća, napreduje do medicinske sestre" Sto kazu na ovu izmisljenu biografiju u reziji sigurnosnih sluzbii nastalih na temelju udbe i sdb oni koji se tome smiju i negiraju postojanje istih?Istina je sve sto stoj osim mjesta u kojem je radila to nije bila sisacka vec dom zdravlja u glini za vrijeme vlaške okupacije 91-95!!

VL
SJ
staroveski.jasna
12:50 07.03.2018.

Upitne su njene diplome, pogotvo ona na Faklultetu prometnih znanosti. Tamo je jednom prilikom bilo i optuženih na tom faktultetu da su lažirali svjedožbe. Kod dotične su vidljive karakteristike; laž,nepotizam, rastrošnost, ali nažalost svi na vlasti su okretali glavu odd toga, znači trebala je u Nedeljom u 2 doći "zviždaćica" da bi Uskok počeo raditi, A novac od županije, gdje je to? To je jedna najsiromašnija županija, jer u Sisku je propalo mnogo industrije i ima gladnih ljudi. Sramota !

VL
IV
ivanistina
12:34 07.03.2018.

Tipična srpska SDPeova zastupnica.SDPe je srpska stranka sa zastupnicima koji skrivaju svoja imena i prezimena da bi nama Hrvatima zamazali oči .

VL
JO
jomarkic
13:51 07.03.2018.

Merzel je dugo bila štićena od uskok-a, ali TV istupom Jovev (bivša predstojnica kabineta župnice) koja je lažirala račune i dokumentaciju za troškove izmišljenih događaja prema nalogu Merzel, a novac je zapravo išao za osobne potrebe Merzel ili za potrebe SDP-a, DORH je stjeran u kut. Međutim, Cvitan bi i dalje štitio Merzel da je Milanović tako odlučio, ali nije zato jer je Merzel bila dobra sa Linićem, a Milanović je u tamo trenutku bio u ratu s njima zbog brta Kreše i njegovih mutnih poslova. Odlučio je Milanović tako žrtvovati sdp-ovku, kratkoročno i rejting SDP-a, ali za više ciljeve. Ona je trebala poslužiti samo kao uvertira u ono što slijedi, odnosno prikazati USKOK kao instituciju koja radi svoj posao bez obzira na stranačke boje. Nakon uhićenja Merzel, Milanović je napravio listu svojih neprijatelja te je naredio USKOK-u pročešljavanje svih njih, na meti su bili Milanovićevi bivši drugovi koje je predvodio Bandić, svi u vrhu HDZ-a, kao i financijeri HDZ-a. Trebala su Milanoviću i SDP-u nakon poraza na izborima za EU, pada Merzel velika uhićenja koja bi digla SDP, njega i Josipovića, a uništila političku konkurenciju, demotivirala desno biračko tijelo, i uhićenja su i padala. Pokušalo se utjecati na javnost i izbore, ali partijaši nisu uspjele u tom planu. Sad je red da USKOK istraži braću Milanović, Bertinu, Igora Kneževića i svu njihovu ekipu kojoj se pogodovalo, koja je dobivala poslove s držovom dok se javnost zabavljala naručenim političkim uhićenjima 2014./15.

VL
RI
rightside
12:23 07.03.2018.

da da,bas zanimljivo,, sta ovo niste napisali dok je vladao veliki zoka?? a "kumovi" mrsic i linic brinuli za "barunicu")))) i zasto se sad ne spominju bas linic i mrsic i kakve su oni poslove tu sredivali?? o zoki necu jer nema smisla,,svi su oni znali "porijeklo" i "mogucnosti" barunice no nije ih to smetalo ako su i sami imali financijske koristi,,))) nije ona sama radila,, da se razumijemo,,)))

VL
DU
Deleted user
12:18 07.03.2018.

Meni ostala u sjećanju kad je u Nu2 stala se cerekati "od šestice do šestice" odnosno ne pamtim takav cerek još od onog lika s dva prezimena, koji je imao taj silno iritantan cerek viška na svako pitanje. To sve govori, iako je riječ o neverbalnoj komunikaciji odnosno tako drsko se osmjehivati mogu se samo osobe s nedoličnim djelima iza sebe, koji su u fazi euforije da se sve i svakog "zafrknuli". Samo možeš kako hoćeš, ali ne i do kada hoćeš i nećete ugledati taj prezirni, oholi smješak sada u sudnici. A ni onaj lik, koji je bio usred Tuđmanovog kabineta, se odavno više ne cereči jer su i njega sprašili na sud u Austriju.

VL
DU
Deleted user
12:14 07.03.2018.

Žarka Sekulić ... Sve jasno?

VL
SV
sven222
13:15 07.03.2018.

kako to da u optužnici nije i subvencioniranje kredita za " prvu hrvatsku tvornicu jafe " koju je otvorio njen poznanik Klaić...kamata za kredit je subvencioniran sa 2% ???! i na kraju isti proda tvornicu liku iz srbije i nedugougo nakon toga strojevi završe van Hrvatske !!!!!

VL
MA
MarkoKosmicki
13:17 07.03.2018.

sad se ceka zastara,gadovi

VL
FN
Fr@njo
13:07 07.03.2018.

da se rodila prije prije 2svjetskog rata, dizala bi pruge i slavilo bi se dan ustanka...da li je one imalo sram koji su josjsvaku jutro nosili crvenu ruzu i krisku ananasa..

VL
DU
Deleted user
12:47 07.03.2018.

Jesenti milu bigulicu, kaj nas opet podsjećate na tu prvorazrednu luftbremzericu Lovrić Merzel Maricu! Pa tako smo se lijepo naviknuli živjeti bez iakavih vijesti o njoj, upravo kao i o kumu joj Linić Slaveku. A to da su joj u političkom usponu pomagale bivše pantovčačke ekscelencije Mesić Štefina i Jospović dr. Ivek nije nikakvo čudo jer jedan politički probisvijet gura i štiti drugoga. Pogotovo ako je uz to riječ o modernim, naprednim, tolerantnim, otvorenim i uključivim "antifašistima". Mašala.

VL
DU
Deleted user
13:27 07.03.2018.

nece se nista dogoditi..farsa od sudjenja .samo .za stoki..zamazat oci..svi su isti.

VL
KO
Konstantinos
13:34 07.03.2018.

Najbollji primjer negativne selekcije SDP-a, po onome- nakon mene potop! To je vjerojatno naucila od Milanovic i compny! Uzas kakvi polupismeni, nekulturni, bahati i nedostojni ljudi kroje sudbinu normalnim gradanima.

VL
Avatar MK
MK
13:24 07.03.2018.

Ne zove se „Žarka“ samo su je zvali „mala Žarka“! Vise nego „mala Žarka“ ili „velika Žarka“ - mene zanima ali je to ona koja tako srdacno prima okupatorsku JNA-Vojsku u pohodu pociniti zlocine u Vidusevcu (video Komsije 1 i 2)?!

VL
Avatar Abcda
Abcda
13:42 07.03.2018.

Mozes sto hoces ali ne onoliko dugo koliko hoces ....

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:15 07.03.2018.

zaslužuje snimanje filma ..holivudskog blockbustera

VL
Avatar žič
žič
14:17 07.03.2018.

kriva je...u ime naroda ,mjesec dana zatvora,uvjetno na dva mjeseca...

VL
DU
Deleted user
13:09 07.03.2018.

nepismeni seljaci iz tko zna sve kojih pripizdina..vladaju hrvatskom..prokleti bili.

VL
AV
avim
13:33 07.03.2018.

Sada sve znaju a kada je Vidović gurao iz sve snage onda su širili.Danas je ona predsjednik uprave jedne osiguravajuće kuće u Zagrebu i živi kao , kraljica,,

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.