Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićna tradicija

Marijana Puljak 'razotkrila' omiljenu pozu splitskog gradonačelnika, objavila i fotografije

Split: Večera kod Ivice i Marijane Puljak
Foto: Milan Sabic/POSEBNA PONUDA
1/3
25.12.2021.
u 19:24

Nakon pustih godina promijenio je kauč, ali ne i potrebu za ubit oko nakon božićnog ručka - napisala je

Nakon što je s fotografijom božićnog drvca na društvenim mrežama čestitala Božić, Marijana Puljak objavila je danas popodne niz zanimljivih fotografija. 

- Tradicija je prekinuta! Nakon pustih godina promijenio je kauč, ali ne i potrebu za ubit oko nakon božićnog ručka - napisala je uz fotografije Ivice Puljka kako spava na kauču. 

Naime, objavila je fotografije snimljene 25. prosinca 2016., 2018., 2019., 2020. i 2021. godine. Kako je i sama istaknula, Puljak je na svima, osim ovogodišnje, "ubio oko" na istom kauču

"Sviđa mi se ova tradicija! Razmišljam da je uvedem i kod nas!", "Kad je čovjek u blaženom stanju", "Ništa nema lipše nego ubit oko na kauču", "Promjena kauča je viša sila, tradicija se nastavlja!", neki su od komentara korisnika Facebooka. Mnogi su čestitali Božić obitelji Puljak, ali se i pitali gdje je fotografija iz 2017. godine. 

VIDEO Prvi SMS na svijetu prodan je kao NFT nepoznatom kupcu za 107 tisuća eura: Aukcijska kuća očekivala i dvostruko višu cijenu

Ključne riječi

Komentara 32

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
21:14 25.12.2021.

Kaj nisu oni izjavili da su ateisti, pa čemu sad to doma slavljenje Bozica?

SB
sbb
20:11 25.12.2021.

Fluff clanak o dvoje od najgorih politicara u RH.

TR
Triplet
21:26 25.12.2021.

I ne sumnjam da mu je to omiljena poza, tako nekako i izgleda...samo koga zanimaju ti dosadni Puljci. Marijaninu omiljenu pozu nam nemojte razotkrivati. Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije