Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kako je to jadno'
Povratak na članak

Maras nakon Petekovog učlanjenja u SDP: 'Meni kažu da moram čekati, na njihovom mjestu mene bi bilo sram'

- U životu moraš imati principe i biti čovjek - poručio je Maras na Facebooku

Komentari 5

KA
kavranbird
23:19 27.10.2021.

Dvug mavas izgubljen bez zločinačke partije, ni njegova bagra ne želi takvu gnjidu u svojim redovima.

VL
AP
ante_pustinjak
04:19 28.10.2021.

i drug mavas je pošteno doprinio rasapu ove partije mlateći praznu slamu. nikad se nije oznojio radeći nešto ozbilno. izigravao je klauna u saboru a drugo su morali plaćati masne kazne zbog njegovih dječjih ludorija. e, mavas, mavas, nije lijepo biti na birou za nezaposlene!

VL
RE
realisticki
12:36 28.10.2021.

Maras je uvijek kritizirao oporbu , a Petek kritizira sve pozicije na koje nije postavljen, SPD učlanjuje još jedan problem.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:17 28.10.2021.

Maras nakon Petekovog učlanjenja u SDP: 'Meni kažu da moram domoljubno nijekati, na njihovom mjestu mene bi bilo sram da ne štujem največeg hrvata u istoriji Maršala Josipa Broza Tita i sjajnu Jugoslaviju'

VL
LL
lijepa_li si
09:08 28.10.2021.

gogi ima sreće da nije četrdeset peta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.