Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kako je to jadno'

Maras nakon Petekovog učlanjenja u SDP: 'Meni kažu da moram čekati, na njihovom mjestu mene bi bilo sram'

Zagreb: Gordan Maras i Renato Petek održali konferenciju za medije u središnjici SDP-a
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
27.10.2021.
u 23:16

- U životu moraš imati principe i biti čovjek - poručio je Maras na Facebooku

Nedugo nakon što je Renato Petek objavio da ulazi SDP, bivši član te stranke Gordan Maras reagirao je na svom Facebook profilu. 

Maras je, podsjetimo, nedavno izbačen iz SDP-a te je ispunio pristupnicu i zatražio da ga ponovno upiše. U današnjoj objavi navodi kako mu rečeno da mora čekati da prođu unutarstranački izbori, no kako se Petek učlanio kako bi se na istim izborima kandidirao. Njegovi objavu u nastavku prenosimo u cijelosti. 

- Drago mi je da je Renato Petek ušao u stranku. Napravio je to zadnjih dana pred raspisivanje unutarstranačkih izbora kako bi se mogao za nešto kandidirati. Primio ga je neki povjerenik.

Nasuprot njega, mene je ispisao bez ikakvog razloga jedan anonimac, pa sam morao podnijeti zahtjev pred dva mjeseca, ali kažu Račan i Grbin da moram čekati da prođu unutarstranački izbori pa će novo zagrebačko vodstvo vidjeti hoće li me primiti.

Kako je to jadno. Na njihovom mjestu mene bi bilo sram jer u životu moraš imati principe i biti čovjek - poručio je Maras na Facebooku. 

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kavranbird
23:19 27.10.2021.

Dvug mavas izgubljen bez zločinačke partije, ni njegova bagra ne želi takvu gnjidu u svojim redovima.

AP
ante_pustinjak
04:19 28.10.2021.

i drug mavas je pošteno doprinio rasapu ove partije mlateći praznu slamu. nikad se nije oznojio radeći nešto ozbilno. izigravao je klauna u saboru a drugo su morali plaćati masne kazne zbog njegovih dječjih ludorija. e, mavas, mavas, nije lijepo biti na birou za nezaposlene!

RE
realisticki
12:36 28.10.2021.

Maras je uvijek kritizirao oporbu , a Petek kritizira sve pozicije na koje nije postavljen, SPD učlanjuje još jedan problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije