Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO ČLAN 24 GODINe

Maras ispunio pristupnicu za povratak u SDP: 'Nisam kriminalac, volim tu stranku'

Maras odustao od kandidature za gradonačelnika Zagreba
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
23.08.2021.
u 17:26

Predsjednik tranke Peđa Grbin jasno je kazao kako je Marasovo isključenje kao i isključenje ostalih viđenijih članova koji su ujedno i  saborski zastupnici nastalo kao rezultat političke odluke

Oko mjesec dana nakon što je izbačen iz stranke bivši ministar i bivši šef zagrebačkog SDP-a Gordan Maras zatražio je da ga se ponovno upiše u stranku.

Kako je sam Maras objavio na društvenim mrežama jučer je preko weba podnio zahtjev za učlanjenje u SDP te je u objavi podsjetio kako je bio 24 godine član stranke i za to vrijeme obnašao brojne dužnosti od potpredsjednika SDP Hrvatske, ministra u SDP-ovoj vladi, bio je i zastupnik SDP-a u četiri saborska mandata, predsjednik SDP Zagreb te predsjednik Forum mladih SDP. 

- Nisam kriminalac, nisam napravio štetu stranci, volim SDP i uvijek sam se borio za naše birače. Nije mi teško ništa napraviti za svoju stranku jer za mene SDP nije trenutni predsjednik, za mene je SDP ideja i veliki dio mog života-napisao je Maras.

Međutim, kako stvari stoje, od njegovo povratka u SDP teško da će biti išta. Pogotovo dok se ne okončaju unutarstranački izbori, a mjesna organizacija kojoj pripada Maras ne dobije novo vodstvo obzirom da trenutno No upitno je i da li će novo vodstvo, nakon što se izabere, Marasu dati zeleno svijetlo za povratak. 

Naime, predsjednik tranke Peđa Grbin jasno je kazao kako je Marasovo isključenje kao i isključenje ostalih viđenijih članova koji su ujedno i  saborski zastupnici nastalo kao rezultat političke odluke. Nije tajna da aktualno vodstvo smatra kako je Maras naštetio Jošku Klisoviću u kampanji za gradonačelnika Zagreba obzirom da se nije htio „na vrijeme“ povući iz te priče i da ga je Grbin morao, kako su kazali izvori, micati s mjesta šefa zagrebačkog SDP-a putem medija. 

VIDEO Uskoro kreće popis stanovništva: Evo što trebate znati


 
Ključne riječi

Komentara 15

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
17:48 23.08.2021.

Tu stranku vole svi koji ne znaju rijeci " Lijepe Naše ", ruku drze na guzici kad svira, a jednog od 10 najvecih diktatora i krvnika 20 st smatraju najvecim sinom njihovih naroda i narodnosti , za njih je Goli otok i St. Gradiska turisticka atrakcija a HV okuparorska vojska , migranti dobrodosli a jedino sto vole Hrvatsko su kune , a i to cekaju Euro da stave Teslu , da im srce bude na mjestu

M3
Miške 3
08:23 24.08.2021.

Izbacite iz sranke kao zadnje smeće, a ti podviješ rep i moliš da te ponovo prime. Nemaš srama ni karaktera, fuj..

AG
ante.grozdanic51
18:50 23.08.2021.

Pa gdje ti je obraz i samo poštovanje Marasu! Zar si takva gnjida! Da si niš2 koristi to smo znali, ali baš toliki "papak" zaslužuje posebno mjesto u koloni bezkičmenjaka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije