Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Manolićeva ispovjed: intimni čin pretvoren u lažni trijumfalizam

Josip Manolić danas slavi 103. rođendan
Borna Filic/POSEBNA PONUDA
31.12.2023. u 21:30

Desničari su to predstavili kao pobjedu nad ateistima i pokazali da ne shvaćaju elementarni crkveni nauk

Komentara 5

GM
gmižić
10:01 01.01.2024.

Svakako nitko neće znati je li ispovijed koristila jer se nitko nije vratio s onu stranu groba da nam to potvrdi.

DU
Deleted user
17:36 01.01.2024.

ovaj stvara aferu iz ničega ... par "desničara" negde je navodno nekaj napisalo o ovom događaju, predstavljajući ga kao trijumfalizam kaj ja znam čega, a par "ljevičara" laprda kak je to lažni trijumfalizam ... i jedni i drugi, vas nekolicina koji kao i uvijek žele izazivat kavge i biti suci, poberite u miru svoje honorare i čekajte drugu temu, morate od nečeg živet, naravno ... a svaki normalni čovjek zna iz životnog iskustva o čemu se ovdje radi, ne trebaju mu tumači ... ima "japica" manolić svoju familiju, odlučio je on ili kćerka ili ko več god da naprave to kaj su napravili, njihova stvar ...

Avatar barba_barba
barba_barba
18:59 01.01.2024.

Dalibore i ti ćeš, jer na Titanicu nema ateista

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije