Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURILE MACRONOVE REFORME
Povratak na članak

Manji porezi, više mirovine i ukidanje poznate elitističke škole

U prijedlogu reformi spominje se i ukidanje znamenite Nacionalne škole za administraciju koju mnogi Francuzi vide kao središte privilegirane klase

Komentari 7

MO
morejeslano
23:12 26.04.2019.

Globalistički klaun pokušava se dodvoriti Francuzima sa svojim malim ustupcima. Sutra će mu Francuski narod na ulici na protestima koji već traju 5 mjeseci pokazati što misle o tome bacajući kakatov na policiju. Kakatov je balon napunjen mješavinom izmeta i mokraće.

VL
AA
aabbcc
23:45 26.04.2019.

Kaj je ovaj udaren u glavu i ne kuzi da narod hoce njega da ukine a ne da on glumi dobrotvora !

VL
Avatar Dumen
Dumen
06:11 27.04.2019.

Isplatio se pritisak žutih prsluka

VL
ZI
zimerman
08:30 27.04.2019.

Francuska je počela propadati kada su njom zavladali ljevičari globalisti . Da bi pokrili socijalisticke/ birokratske programe i racune svima su digli poreze u ime socijalizma i jednakosti . Uvezli su previše muslimana i dozvolili im sve a oni suu po starom običaju kao pijavice iscrpili državu. Kada je nestalo novca onda su previše oporezovali bogataše,.... pošto su bogataši pametni mnogi su prebacili biznise u druge drzave a mnogima se nije isplatilo pa su propali ili prestali voditi poslove .Kad je ponovo nestalo novca onda su u ime "MAJKE ZEMLJE I KLIMATSKI PROMIJENA" digli cijene benzina i svega drugog čega su se sijetili . Onda su žuti prsluci izašli na ulice (Nije loše napomenuti da su ti isti žuti prsluci izglasali ljevičare) Osobno mislim da je za Francusku kasno ,njih jedino revolucija može spasiti a revsolucija nije moguća zato što je ljudima ispran mozak i nisu svjesni zbog čega propadaju.

VL
Avatar rubinet
rubinet
23:35 26.04.2019.

a gdje mu je none?

VL
NE
Neutralac
21:17 26.04.2019.

Nasi zakonodavci be se trebali nesto nauciti od Macrona....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.