Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humani reprezentativci

Mandžukić i Olić postaju brodski turistički brand

Ivica Olić
Foto: Igor Kralj/PIXSEL
1/2
07.01.2016.
u 10:03

Grad je pokrenuo novi projekt turističke promocije u čijem će središtu biti reprezentativni napadači

Mario Mandžukić i Ivica Olić sve više postaju slavonskobrodski turistički brandovi. Nakon što im je na zidu stadiona kraj Save oslikan veliki mural, Grad je pokrenuo novi projekt turističke promocije u čijem će središtu biti reprezentacijski napadači. Naime, u tijeku su dogovori da Mandžukiću bude posvećen dio prostora u novom, suvremenom centru za posjetitelje na brodskom Korzu, čije je uređenje gradska uprava kandidirala i prema Ministarstvu turizma.

U dogovore će uskoro biti uključen i Ivica Olić.

– Plasmanom palete prigodnih suvenira, svim turistima koji dođu u naš grad omogućit ćemo da iz njega ponesu uspomenu na Mandžukića i Olića. To će ih ujedno podsjećati i na činjenicu da je njihova karijera započela upravo ovdje – kaže direktorica brodske Turističke zajednice Biljana Lončarić. Kako doznajemo, turistima će biti ponuđeni dresovi, lopte, slike i drugi rekviziti s Mandžinim i Olinim potpisom, a dio prihoda trebao bi biti iskorišten u dobrotvorne svrhe. Pronađe li se zajednički jezik, projekt će se proširiti i na Ivana Rakitića, koji također potječe iz ovog dijela Slavonije.

>> Ćiro, Štimac i Čačić: Pa neće valjda ugasiti NK Zadar!?

Komentara 1

AR
arijel
10:58 07.01.2016.

Venio Lozert?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije