Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u sesvetama

Mamićev nećak oslobođen iako je pijan sudjelovao u nesreći

'30.09.2011., Opcinski sud,  Sveti Ivan zelina - Dolazak Mislava Mamica u pratnji odvjetnika na saslusanje presude zbog izazivanja prometne nesrece sa jednom smrtno stradalom osobom.  Photo: Borna Fil
'Borna Filic/PIXSELL'
30.09.2011.
u 19:56

Ne može se, kazala je sutkinja, točno utvrditi je li se nesreća dogodila zbog Mamićeve alkoholiziranosti ili krivnjom drugog vozača

Mislav Mamić (27), nećak kontroverznog Zdravka Mamića, nije kriv za prometnu nesreću u kojoj je 2008. u Sesvetama poginuo 82-godišnji Vjekoslav Švigir, premda je mladi Mamić vozio sa 1,5 promila alkohola u krvi. Tako glasi pročitana nepravomoćna odluka Općinskog kaznenog suda u Sv. Ivanu Zelini u ponovljenom postupku. Podsjetimo, Mamić je zbog izazivanja nesreće u kojoj se Golfom zaletio u Opel Astru osuđen na dvije godine zatvora, no Županijski sud u Zagrebu tu je odluku poništio. Sutkinja Zvjezdana Murat Milaš presudu je jučer obrazložila riječima:

– Ne možemo sa sigurnošću reći je li nesreću skrivio Mislav Mamić zbog svoje alkoholiziranosti ili je nesreću, kao što tvrdi i očevidac Željko Jakušić, skrivio vozač u drugom autu koji je prešao u suprotni trak. U ovakvim slučajevima, kada se ne znaju okolnosti, uvijek se ide na ruku optuženiku – kazala je sutkinja.

Mamić, kojem su nakon tragedije privremeno oduzeli vozačku dozvolu, može ponovno sjesti za upravljač. Odbio je komentirati novu odluku suda.

Ključne riječi

Komentara 94

MA
mar06mir
09:56 01.10.2011.

Jos jedan iz \"ugledne obitelji\".

HE
hellbani
17:31 01.10.2011.

idemo dalje ! hahahahahahahaha

MA
mariod979
20:44 30.09.2011.

Mislim da nije bio pijan nebi mu se pricinjavala druga auta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije