Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Malverzacije s kreditima: Bivšoj misici zamrznuta imovina i dva računa

Misica Vlatka Matić Pivac je na čelu tvrtke Kavoteka koja je vlasnica dijela Predsjedničkih dvora

Komentari 5

AN
annalea
22:21 05.03.2015.

Poštovani bivši kolega iz MVEP-a, odradila sam 39 godina staža, vaši puleni su me prošle godine potjerali u mirovinu, ali o tom-potom. Molim Vas objasnite mi Vi i Vaša tzv. fenomenalna Vlada, zašto banke ne daju kredite za otplatu ovrha, nego samo dozvoljavate da nam kamate rastu i rastu, a vi se skupa sa svojom suprugom koja nama savjetuje tanje rezanje kruha debljate i debljate i sve ste veći i teži iz dana u dan.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:47 06.03.2015.

"misica", vjerovali ili ne...To ne bi u Modroj Lasti napisali...Ni u Velikom Bleku, ni Komandantu Marku. Svih mi dabrova Ontarija....

VL
FU
fullmax
05:26 06.03.2015.

Tko se po cemu prepoznaje, Hrvati po lopovluku. Destructivna nacija.

VL
Avatar whitesox
whitesox
08:59 06.03.2015.

zašto ne izglasaju zakon da političar na funkciji ili koji to žele biti ne smije imati "pogodan"kredit!tj.ako ga ima mora biti kao za običnog Hrvoja a ne povlašten!čak i ne-vladine organizacije trebaju da budu u istom košu ako žele biti relevantne!banke su nas "uzjahale" odnosno naše zastupnike!dokle to tako?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.