Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Facebook slučaj

Maloljetnik (15) vršnjakinji otvorio lažni profil na Facebooku

\'A Facebook page is displayed on a computer screen in Brussels April 21, 2010. Over the past six years, social networking has been the Internet\'s stand-out phenomenon, linking up more than one billi
Reuters/Pixsell
03.06.2011.
u 09:45

Sličan slučaj dogodio se u Zadru i početkom godine, a sve je rezultiralo podizanjem optužnog prijedloga Državnog odvjetništva protiv 26-godišnjeg zaposlenika Odjela za financije Grada Zadra zbog nedozvoljene uporabe osobnih podataka

ZADAR - Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjim maloljetnikom iz okolice Zadra kojega sumnjiče da je tijekom svibnja napravio lažni profil na društvenim mrežama s osobnim podacima 15-godišnjakinje iz Zadra, koja je, potom, na mobitel primala uznemiravajuće pozive nepoznatih ljudi.

Protiv maloljetnika podneseno je posebno izvješće državnom odvjetniku za mladež u Zadru - istakli su iz zadarske policije. Doznajemo da je lažni profil 15-godišnjakinje maloljetnik objavio na Facebooku.

Sličan slučaj dogodio se u Zadru i početkom godine, a sve je rezultiralo podizanjem optužnog prijedloga Državnog odvjetništva protiv 26-godišnjeg zaposlenika Odjela za financije Grada Zadra zbog nedozvoljene uporabe osobnih podataka. Naime, on je, prema prijavi policije, 23-godišnjoj studentici otvorio lažne profile na Facebooku i Iskrici te objavio fotografije, dva broja mobitela, kućni broj telefona i njezinu adresu, navodno za diskretna druženja. Policija je utvrdila da je sličnu stvar Kožul napravio  još jednoj djevojci.

Ključne riječi

Komentara 5

CH
chemica
13:06 03.06.2011.

Da, maloj je baš bilo \"ugodno\" kada je vidjela javno objavljen svoj broj mobitela i pitaj boga što je sve balonja još nadrobio. Prava \"šala mala\". Radi se o DJECI, pobogu. Klinci se danas ubijaju i za manje.

MM
Mladen Miletić
10:49 03.06.2011.

Jaki zakon muški poduhvat sposobne policije lovi i djecu \"ali ne krivce koji uznemiruju\" i time se još hvale opjavnim ne glasilima nego piskaralima novinama.. ZADAR - Zadarska jaka demokratskja policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjim maloljetnikom iz okolicee Zadra kojega sumnjiče kao mutavi da je tijekom svibnja napravio lažni profil na \"društvenim mrežama\" ne za ribolov s osobnim podacima 15-godišnjakinje iz Zadra, koja je, potom, na mobitel primala uznemiravajuće pozive nepoznatih ljudi. nebi li bio red te koji uznemiruju nepoznate ti nepoznati biti istraženi i poznati i ispitati ?

TO
Tot
11:18 03.06.2011.

izgleda da se u zadru facebookom služe samo idioti,onaj prjetio papi ovaj još gluplji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije